Onko tässä Vain elämää -historian kovin veto? Dannyn veto saa Aki Tykin sanattomaksi – katsojat innostuivat: ”Nyt räjähti tunnelma kattoon” - Vain elämää - Ilta-Sanomat

Onko tässä Vain elämää -historian kovin veto? Dannyn veto saa Aki Tykin sanattomaksi – katsojat innostuivat: ”Nyt räjähti tunnelma kattoon”

Aki Tykin päivänä kuullaan musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsasen tulkinta Happoradion Tavikset-biisitä.

1.6.2018 20:58

– Juha Vainio sanoi mulle aikanaan, että Danny, olet Suomen ainoa laulava konekivääri. Valitsin sitten sellaisen laulun, missä tämä konekivääriturpa joutuu koetukselle, Danny kertoo valinnastaan.

– Marssittiin ylpeinä levy-yhtiöön, että täältä pölähtää sellainen kappale, että loppuasiat hoituu itestään. Levy-yhtiön päälliköt ilmoittivat, että me ei tulla julkaisemaan tällaista paskaa, Aki Tykki muistelee kappaleen syntyä.

– Se ehkä kuulosti siltä, että me kettuillaan jollekin. Se ei suinkaan ollut tarkoitus, vaan sen biisin pointti on, että minä olen tavis. Me ollaan koko porukka aikamoisia taviksia, Aki avaa biisin teemaa.

– Mahtava valinta, salaa toivoin! En uskalla kuvitella, miten hienoa tämä tulee olemaan. Pää saattaa räjähtää, Aki sanoo ennen esitystä.

Danny tykittää biisin asenteella. Uusi versio saa Vain elämää -artistit tanssimaan.

– Saatiinko koko Vain elämää -historian kovin veto juuri? Arttu Wiskari miettii.

– Ne karateiskut siellä! Oli pakko ottaa takapakkia. Ajattelin, että ei saakeli, tuonne ei kannata mennä tai lähtee pää irti! Kasmir nauraa.

Musiikkineuvoksen tulkinta vetää Aki Tykin sanattomaksi.

– En mä osaa sano mitään. Ihan mieletön. Päällikkö näytti, miten pölähtää, Aki kommentoi.

– Siellä on Suomen parhaat muusikot takana ja pojat päättää, että nyt pannaan Lipsanen koville, niin onhan se ihana olla kyydissä, Danny sanoo.

Myös katsojat tykästyivät Dannyn tulkintaan.

– Kauden ihan parhaita ellei paras versio, Twitterissä kommentoitiin.

– Danny räjäytti pankin!

– Danny on kuningas.

– Danny, perkule. Nyt räjähti tunnelma kattoon!

Vain elämää torstaisin ja perjantaisin kello 20 Nelosella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?