Vain elämää

Vain elämää -artistit ratkaisivat Terhi Kokkosen lähdön aiheuttaman aukon esityksissä erikoisella tavalla – ele saa Aki Tykin kyyneliin

Julkaistu:

Aki Tykin päivänä kuullaan Vain elämää -pöydän ääressä täydet kuusi tulkintaa, vaikka Terhi Kokkonen on lähtenyt Mondan linnasta.
– Tässä on junailtu, että ei me jätetä sun päivää lyhyemmäksi, kuin muiden päiviä. Koko setti mennään tänäänkin, Arttu Wiskari sanoo Akille.

– Biisi on tietenkin Anna anteeksi, Sani kertoo.

– Joskus luulee kirjoittavansa tekstiä lähinnä vain siitä, mitä tulee mieleen alitajunnasta ja myöhemmin ymmärtää vasta, mistä kirjoittikaan. Tämä on erokappale, joka on sanoitettu viisi kuukautta ennen kuin ero tapahtui. Se on tosi henkilökohtainen biisi, Aki kertoo.

– Se oli raskasta aikaa mulle elämässä monella tavalla. Kaunis minä -levy oli läpimurto, tuli kultaa ja platinaa, ja sitten kun tällainen heikolla itsetunnolla varustettu ukkeli pääsee siihen tilanteeseen, tulee kaiken maailman lieveilmiöitä. Oli takki niin tyhjä, meillä meinasi bändi hajota. Pitää käydä jossain mustassa, että pääsee taas valoa päin, Aki muistelee rankkoja aikoja.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ettei vaan rupeaisi tässä vetistelemään jo ennen esitystä, Sani herkistelee.

– Tuo ei ole mikään helpoin biisi ottaa nopeasti haltuun. Mulle on erityisen hienoa, että toi biisi pääsi tänne, koska se ei ole meillä aina keikkasetissä, mutta se on minulle rakas ja toivoisin, että se olisi useammin siellä, Aki kertoo.

Sanin tulkintaan liittyy yllätyksenä mukaan Kasmir, ja loppubiisi kuullaan kauniina duettona.

– Upea veto, mahtava yllätys. Harmitti se, että yksi biisi jäi kuulematta, mutta se onneksi paikattiin näin hienosti ja se oli vielä tuo biisi, niin en voi parempaa toivoa, Aki kiittää.

– Nostan hattua erittäin paljon ottaa haltuun ylimääräinen numero nolla-aikataululla. Tämä on ehdottomasti maljan arvoinen paikka! Arttu sanoo.

– Meistä on tullut värikkään kirjava perhe tässä. Perheensä eteen sitä tekee kaikkensa, niin sitten kun ollaan täällä vetämässä musaa, niin setti vedetään aina, Kasmir sanoo.

Vain elämää torstaisin ja perjantaisin kello 20 Nelosella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt