Vain elämää

Räppäävä Arttu Wiskari löi somekansan ällikällä – riimitteli yllättäen kesken jättihitin: ”Jösses!”

Julkaistu:

vain elämää
Arttu Wiskari lisäsi Happoradion hittiin jopa räppiä.
Arttu Wiskari yllätti Vain elämää -sarjassa Aki Tykin päivänä, kun hän teki täysin uuden version Happoradion Che Guevara -kappaleesta.

– Halusin tietää, mikä tämän biisin stoori on. Tässä on minusta yksi Happoradion hienoimpia tekstejä, pientä katkeruutta havaittavissa ja samalla jotain upeaa kaipuuta, mitä tykkään käyttää myös omissa teksteissä paljon, Arttu Wiskari selitti biisivalintaansa.

Kappaleella on erikoinen tarina.

– Che Guevara -teksti sai alkunsa, kun tulin suihkusta ja pesukoneen päällä oli Herra Ylppö -paita. Tuli välähdys, että mitä jos joku olisi niin kova Herra Ylppö -fani, että menisi sänkyyn jonkun tyypin kanssa, jolla on Herra Ylppö -paita, jolloin se voisi kuvitella olevansa sen kanssa. Se oli älytön ajatus, mutta kiehtova. Mietin, että tuostahan pitäisi tehdä laulu, mutta enhän minä voinut tehdä Herra Ylpöstä laulua. Sitä kautta tuli mieleen Che Guevara -paita, Aki selitti kappaleen syntyä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Espoolaisen perheenisän elämässä ei riitä draamaa levyyn. Onneksi ympärillä on ihmisiä, jotka ovat jatkuvasti kusessa, niin sieltä löytyy materiaalia. Tuo biisi on mielikuvituksen tuotetta, mutta se helpottaa kirjoittamista, että tyypit ja paikat on todellisia, Aki avasi.

– Yllättävä biisivalinta, mutta hieno! Tämä on ehkä suosikkibiisini Happoradion sinkuista, Aki filisteli ennen Wiskarin esitystä.


Wiskarin mahtipontinen tulkinta sisälsi yllättäen räppiosion, joka löi kaikki artistit ällikällä.

– Arttu perkele! Perus Wiskaria, räppiä ja falsettia, Aki nauroi.

– Jos joku olisi pari vuotta sitten sanonut, että koittaa päivä, jolloin Arttu Wiskari vetää Che Guevaran, jossa on räppiosa, en olisi uskonut. Mutta nyt piti sekin päivä nähdä! Se oli ihan todella hieno versio, upea.

Wiskarin räppääminen sai runsaasti huomiota myös sosiaalisessa mediassa. Yllättävää vetoa kommentoitiin ahkerasti esimerkiksi Twitterissä.
– Tää Arttu Wiskarin räppäys! Jösses!
– Huh! Nyt yllätti Arttu! Hieno!
– Onks Arttu Wiskari tämän kauden kiintiöräppäri?

Myös Facebookissa Wiskarin esitystä kehuttiin vuolaasti.

– Arttu ei petä koskaan!!

– No nyt! Aivan upea veto.

– Artulla on siis niin ihana ääni, joka kerta upea veto.

Vain elämää torstaisin ja perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt