Vain elämää

Näin Terhi Kokkosen yllätyslähtöä käsitellään Vain elämää -ohjelmassa – häkeltyneet artistit pohtivat outoa tilannetta: ”Harmittaa”

Julkaistu:

vain elämää
Terhi Kokkosta ei nähdä enää Vain elämää -ohjelmassa tällä viikolla esitettävissä jaksoissa.
Kuten viime viikolla esitettävissä jaksoissa nähtiin, Terhi Kokkonen poistui Vain elämää -kuvauksista Mira Luodin päivän jälkeen. Tällä viikolla ohjelmassa vietetään Aki Tykin päivää Mondan linnassa hieman hämmentyneissä tunnelmissa.

Aamiaisella artistit pohtivat, että heitä on yllättäen yksi vähemmän.

– Tänään vietetään Akin päivää ja vähän erilaisissa tunnelmissa kuin aikaisemmin. Meitä on yksi vähemmän tänään, Arttu Wiskari pohtii aamiaispöydässä.

Aki Tykki sanoo olevansa tilanteesta harmissaan, sillä hän olisi halunnut kuulla Tehin esittävän yhden kappaleistaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Harmittaa, että yksi biisi jää nyt kuulematta. Oli tarkoitus kuulla kuusi versiota, mutta nyt kuullaan viisi, mutta pärjätään niillä, hän sanoo.

Erikoinen tilanne herättää keskustelun siitä, miten artistit tuuraavat toisiaan keikoilla, jos yllättäviä muutoksia tulee.

– Meille tuli kerran hälytys, että Sanni on loukannut itsensä keikalla. Sanottiin, että te olette ainoa bändi pohjoisessa meidän ohjelmatoimistosta, että menkää pliis hoitamaan se. Se oli vähän vaikeaa, oli pakko aloittaa Stubbin sanoilla, että sori siitä, meikä on täällä, Wiskari muistelee.

– Jos nyt yksi puuttuu, ratkaistaanko me tämä niin, että mä vedän jonkun performanssin vai pitäisikö jonkun oikein ottaa haltuun ja laulaa? Mira Luoti miettii tilannetta.


Arttu Wiskari toteaa, että artistien keskinäinen ystävyys on positiivinen asia myös keikkojen sujuvuuden kannalta.

– Se on tärkeää, että löytää frendin, jolle pystyy soittamaan, että hei, mulla on oikeasti tilanne, etten pääse keikalle tänään. Että olisiko saumaa, että käytte tuuraamassa.

– Eikös meidän alalla ole sellainen käytäntö, että jos jotain on luvattu, se ilta täytetään, Danny miettii.

– Joo, yleisöä ei petetä. Se kuuluu velvollisuuksiin, että hommat hoidetaan, Sani toteaa.

Artistit kertovat Tykille, etteivät he halua hänen päivänsä jäävän lyhyemmäksi kuin muiden.

– Aki, tänään on sun päivä. Se ei ole mikään yllätys, että meitä on yksi vähemmän täällä. Tässä on nyt junailtu, että ei me kuitenkaan jätetä tätä sun päivää lyhyemmäksi, kuin muiden päiviä, Arttu Wiskari kertoo illan isännälle.

”Oli tosi kurjaa, että se meni siihen”

Vain elämää -tähdet ovat aikaisemmin kertoneet Radio Aallon haastattelussa, että heidät pidettiin pimennossa siitä, miksi Kokkonen lähetettiin kotiin. Kaikki kuitenkin aistivat kuvauksissa muuttuneen tunnelman.

Jokainen artisti saa omana päivänä päättää aktiviteetin, johon muut osallistuvat. Viime viikolla esitetyssä jaksossa Kokkonen ei liittynyt muiden artistien seuraan, kun he osallistuvat Luodin suunnittelemaan ohjelmaan

Illallisella Kokkonen nähtiin taas muiden artistien kanssa ruokapöydän ääressä. Viimeisenä esiintyvä laulaja yllätti muut artistit tulkitsemalla Luodin kappaleen yhdessä Pauliina-siskonsa kanssa:


Luoti kiitti kaksikkoa esityksestä halaamalla molempia. Tämän jälkeen Kokkosta ei näkynyt enää ruokapöydän äärestä.

– Oli tosi kurjaa, että se meni siihen. Koska kuten tuosta ohjelmasta näkyi, niin meillä oli tosi hyvä meininki siellä. Ihmiset kokevat asiat eri tavalla, niin tämä ei ehkä ollut oikea paikka hänelle, Aki Tykki kommentoi Kokkosen lähtöä Radio Aallolle.

– Hän kertoi tuolla, että tuotanto olisi hiillostanut häntä kertomaan jotain. Itse en kokenut asiaa niin.

Kokkoselta jäi ohjelman kuvauksissa kokematta Aki Tykin ja Sanin päivät.
  • Katso alla olevalta videolta, miten Vain elämää -tähdet kommentoivat Kokkosen lähtöä.

Sani kertoi Radio Aallolla, että porukka hitsautui Kokkosen lähdön myötä entistä tiiviimmäksi ryhmäksi.

– Oli meillä siellä sellainen muskettisoturifiilis. Ei tällaisessa tilanteessa pysty jäädä märehtimään millään tavalla. Tunti tai kaksi kahden viikon ohjelmasta saattaa sekoittaa, se vie meiltä enemmän vain aikaa, että se on vaan pakko mennä eteenpäin, Sani kommentoi.

Arttu Wiskari muisteli, etteivät muut artistit oikein tienneet, mitä tuotannon kulisseissa tapahtui. Artisteille ei myöskään Wiskarin mukaan kerrottu minkäänlaista syytä Kokkosen kotiin passitukseen.

– Me tiesimme, että jotain tapahtuu, koska aikataulu oli myöhässä. Saattoi olla tilanteita, joissa Terhi oli mukana ja muut eivät olleet. Olimme sellaisessa tietynlaisessa epätietoisuudessa koko ajan.

Myöhemmin artisteille ilmoitettiin, ettei Terhi Kokkonen jatka ohjelmassa.

– Ilmoitus tuli, että Terhi ei jatka. Totta kai kaikki kysyivät, että miksi. Tuotanto vastasi, että ne ovat Terhin ja tuotannon välisiä asioita ja että asiasta tiedotetaan myöhemmin. Siellä ohjelman kuvauksissa me emme tienneet mitään muuta kuin, että tsemppaamme läpi ja teemme hyvän ohjelman, Wiskari kertoi.

Vain elämää torstaisin ja perjantaisin kello 20 Nelosella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt