Terhi Kokkonen paljasti viimein HS:lle, miksi hänet lähetettiin kotiin Vain elämää –kuvauksista – ”Kuvittelin meneväni musiikkiohjelmaan” - Vain elämää - Ilta-Sanomat

Terhi Kokkonen paljasti viimein HS:lle, miksi hänet lähetettiin kotiin Vain elämää –kuvauksista – ”Kuvittelin meneväni musiikkiohjelmaan”

Laulajatähden Helsingin Sanomille antama haastattelu jättää edelleen ilmaan kysymysmerkkejä lähdön taustoista.

7.4.2018 3:36

Ultra Bra ja Scandinavian Music Group -yhtyeistä tuttu laulaja Terhi Kokkonen aiheutti helmikuussa kohun, kun hänet päätettiin lähettää kotiin Vain elämää -ohjelman kuvauksista. Suositun ohjelman kahdeksannen tuotantokauden kuvaukset järjestettiin Espanjassa, josta Kokkonen palasi kolme päivää ennen niiden päättymistä.

  • Yllä olevalla videolla Vain elämää -sarjassa nähtävä Sani kommentoi Terhi Kokkosen olemusta kuvauksissa.

Helsingin Sanomien Kuukausiliitteelle antamassaan haastattelussa Kokkonen paljastaa, mitkä asiat dramaattisen paluun taustalla vaikuttivat. Syyksi asiasta kertomiseen hän mainitsee erilaiset lähdön taustoihin liittyvät huhut jotka ovat levinneet tapauksen jälkeen.

Vain elämää -sarjassa tunnetut artistit paljastavat usein kipeitäkin kokemuksiaan myös musiikkimaailman ulkopuolelta. HS:n haastattelussa Kokkonen antaa ymmärtää että kuvauksissa tuotantoyhtiö halusi päättää liikaa siitä, mitä hän omasta elämästään kertoo.

– Kuvittelin, että se on minun käsissäni, minne vedän sen raja, mitä puhun. Mutta tuollainen tosi-tv-ohjelma ei mene niin, Kokkonen sanoo haastattelussa.

Terhi Kokkosta ei nähdä kaikissa Vain elämää -sarjan uusimman kauden jaksoissa.­

Kokkosen mielestä hänen olisi itse pitänyt tajuta paremmin mihin on osallistumassa.

– Kuvittelin meneväni musiikkiohjelmaan, hän sanoo.

Tarkemmin Kokkonen ei tuotantoyhtiön kanssa syntyneistä näkemyseroista kerro. Haastattelussa hän ei paljasta, mihin aiheisiin erimielisyydet liittyivät. Niistä johtuen tuotantoyhtiö kuitenkin teki päätöksen lähettää Kokkonen kotiin.

Kokkosen lisäksi kuvauksiin osallistuivat suomalaisartisteista Danny, Sani, Mira Luoti, Aki Tykki, Kasmir ja Arttu Wiskari. Haastattelussa Kokkonen kehuu kappaleiden tekoa muiden osallistujien kanssa ja harmittelee ettei kaikkia hänen sovittamiaan kappaleita ei nyt kuulla.

HS:n mukaan Kokkonen nähdään sarjan viidessä ensimmäisessä jaksossa mutta kolmesta viimeisestä hän on poissa.

Kokkonen ei ole aiemmin kommentoinut lähtöään julkisuudessa. Helmikuussa pian paluunsa jälkeen hän julkaisi Facebook-sivullaan kirjoituksen, jossa sanoi ohjelman näyttävän herättävän tunteita niin monella tavalla ja taholla, että sen käsittämiseen menee hetki.

IS:n haastattelema sisäpiirilähde taas vakuutti, että artistien keskinäiset välit eivät vaikuttaneet millään lailla Kokkosen lähtöön. Ohjelmassa nähtävä Aikakone -yhtyeen Sani kommentoi maaliskuussa Radio Suomipopilla kokeneensa, ettei Kokkonen oikein tuntenut oloaan kotoisaksi kuvauksissa.

– Terhi Kokkosesta jäi herkkä kuva. Hyvin rohkea, ehkä meistä se hiljaisin, Sani kuvaili.

Vain elämää -ohjelman kahdeksannelle kaudelle osallistuvat Arttu Wiskari (vas.), Kasmir, Terhi Kokkonen, Danny, Mira Luoti, Aki Tykki ja Sani.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?