Vastaava tuottaja selittää, miksi Terhi Kokkonen lähetettiin kotiin Vain elämää -kuvauksista – ”Päätös oli meidän” - Vain elämää - Ilta-Sanomat

Vastaava tuottaja selittää, miksi Terhi Kokkonen lähetettiin kotiin Vain elämää -kuvauksista – ”Päätös oli meidän”

Julkaistu: 7.2.2018 20:52

Vain elämää -ohjelman vastaava tuottaja Meira Noronen kertoo IS:lle, miksi laulaja Terhi Kokkonen joutui lähtemään kotiin kuvauksista.

Nelosen suosittua Vain elämää -ohjelmaa kuvataan paraikaa Espanjassa. Ohjelman kahdeksannen tuotantokauden kuvauksiin lensi viime viikolla seitsemän artistia.

  • Katso jutun alussa olevalta videolta, millaiset olivat tunnelmat Kokkosen lähtiessä ohjelman kuvauksiin.

Keskiviikkoiltana ohjelman Facebook-sivuilla julkaistiin kirjoitus, josta selvisi, että yksi seitsemästä artistista, muusikko Terhi Kokkonen lähti kuvausten viidentenä päivänä takaisin kotiin. Kokkonen tunnetaan Ultra Bra- ja Scandinavian Music Group -yhtyeistä.

Terhi Kokkosen aviomies Markus Viiperi (vasemmalla) saattoi tähden lennolle viime viikolla.

IS tavoitti Vain elämää -ohjelman vastaavan tuottajan Meira Norosen, joka valaisi syytä Kokkosen lähdön taustalla.

– Tässä on sellainen tilanne, että kuvausviikko on raskas ja ihmiset reagoivat siihen eri tavoilla. Päädyimme tähän sen takia, että saamme kuvaukset sujuvasti loppuun. Olemme keskustelleet ja tehneet perusteellisen harkinnan kautta päätöksen, että Terhi lähtee kotiin, Noronen muotoilee.

– Kuvaukset käyvät koko ajan vaikeammiksi ja ne on saatava maaliin.

Lähtemisestä käytiin Norosen mukaan puolin ja toisin useita ja perusteellisia keskusteluita ennen lopullista päätöstä.

– Hänellä itselläänkin on ollut sellaisia fiiliksiä, että hän haluaisi lähteä. Hän muutti mieltään siinä kuitenkin. Lopullinen päätös oli meidän eli tuotantoryhmän.

Liittyikö Kokkosen lähtemiseen asioita hänen henkilökohtaisessa elämässään?

– No joo, näinkin voisi sanoa, Noronen sanoo lyhyesti.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun tuotantoyhtiö on tällaisessa tilanteessa. Ohjelmassa on ollut kahdeksan kauden aikana valtava määrä suomalaisartisteja, osa kahteenkin kertaan.

Tullaanko Vain elämää -kaudella kuitenkin näkemään Terhin päivä, toisin sanoen, ehdittiinkö se kuvata ennen hänen lähtemistään?

– Sisällön yksityiskohtiin palataan, kun ohjelman ulostulo on ajankohtainen, hän sanoo.

Ainakaan näillä näkymin tuotantoyhtiö ei aio pyytää Espanjaan uutta artistia Kokkosen tilalle. Prosessi uuden artistin löytämiseksi olisi yksinkertaisesti tässä vaiheessa liian työläs.

– Jatkamme homman loppuun kuudella artistilla. Siihen liittyy niin pitkä ja vaativa prosessi, ennakkotyön tekeminen, biisien sovittaminen ja sellainen, että ei se onnistu lennosta.

Kuusi jäljelle jäävää artistia ovat Danny, Arttu Wiskari, Kasmir, Mira Luoti, Aki Tykki ja Sani.

Videolla Terhi Kokkosen lähtötunnelmat viime viikolla:

Kuvassa kaikki Vain elämää -ohjelman kahdeksannen kauden artistit ennen kuvauksia otetussa promokuvassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?