Mira Luoti ja Terhi Kokkonen matkasivat Vain elämää -kuvauksiin haikeina – lasten hyvästely riipaisi: ”Tänään on tirautettu monet itkut” - Vain elämää - Ilta-Sanomat

Mira Luoti ja Terhi Kokkonen matkasivat Vain elämää -kuvauksiin haikeina – lasten hyvästely riipaisi: ”Tänään on tirautettu monet itkut”

Mira Luoti ja Terhi Kokkonen suuntasivat Vain elämää -kuvauksiin Espanjaan.

31.1.2018 20:43

Vain elämää -sarjan kahdeksannen tuotantokauden kuvaukset alkavat Espanjan aurinkorannikon tuntumassa sijaitsevassa Mondan linnassa tällä viikolla. Uuden tuotantokauden tähtiartistit lensivät kohti Espanjaa keskiviikkoiltana jännittyneinä ja innostuneina.

Yksi matkaan lähtijöistä oli Mira Luoti. Hän kertoi aiemmin, että Vain elämää -sarja oli aiemmin hänen suurin pelkonsa, sillä ajatus muiden tähtien kappaleiden tulkitsemisesta oli äärimmäisen jännittävä. Luoti lähti matkaan kuitenkin hyvillä mielin.

Hän kertoi panostaneensa ohjelman esiintymisasuihin ja lähtöselvityksessä kävi, että laulajan matkalaukut olivatkin hieman liian painavia.

– Molemmat matkalaukut oli vähän liian painavia, mutta ne nyt hoitui koneeseen eli kaikki on hyvällä mallilla, Luoti nauroi ennen turvatarkastukseen siirtymistä.

Lähtöselvitysvirkailija oli Luodin onneksi ottanut tämän matkalaukut vastaan ilman lisämaksua extrakiloista.

– Mä vaan hymyilin nätisti ja hän hymyili takaisin ja se oli siinä, laulaja iloitsi.

  • Katso Luodin tunnelmia ennen lentoa yllä olevalta videolta!

PMMP-duosta tähdeksi noussut Luoti kertoi odottavansa erityisesti muihin Vain elämää -artisteihin tutustumista. Hän kertoi tuntevansa Happoradio-yhtyeen Aki Tykin parhaiten, sillä Luoti on yhdessä yhtyeen kitaristin Mika Haapasalon kanssa.

Mira Luoti kertoi, että hänen matkalaukkuihinsa oli kertynyt hieman liikaa painoa.­

Parin uusperheeseen kuuluu viisi lasta. Luoti kertoi, että rielun viikon mittaisten Vain elämää -kuvausten ajan lapsista erossa olo riipaisi jo lähtöpäivänä.

– Kyllä tänään on jo tirautettu aika monet itkut. Luulen, että se pahin osuus on takana, kun käytiin lasten kanssa jäätelöllä ja sanottiin heipat. Nyt mä luulen, että kaikki tämän jälkeen on kevyempää.

Terhi Kokkonen kertoi, ettei ole ollut erossa pojastaan yhtä kauan aiemmin.­

Myös Ultra Bra ja Scandinavian Music Group -yhtyeiden laulajana tunnettu Terhi Kokkonen kertoi kaipaavansa perhettään Espanjan-reissun aikana.

– Tämä on pisin aika erossa lapsestani, ikinä, Kokkonen huokasi haikeana.

Kokkonen paljasti, että hän tuntee Mira Luodin entuudestaan, sillä laulajien lapset ovat olleet samassa päiväkodissa.

  • Katso Kokkosen tunnelmia Helsinki-Vantaan lentokentältä alla olevalta videolta!

Kokkosen saattoi lentokentälle hänen aviopuolisonsa, sisustussuunnittelija Markus Viiperi. Pari vaihtoi herkät suukot ennen Ultra Bra -tähden lähtöä.

Kokkosen saattoi lentokentälle hänen aviomiehensä Markus Viiperi (vas.).­

Noin 4,5 tunnin lentomatkan Malagaan Kokkonen suunnitteli viettävän Freudin teoksen parissa.

– Aion lukea lopputyötäni varten, hän nauroi.

Kokkosen ja Luodin lisäksi huhtikuussa esitettävällä Vain elämää -kaudella ovat mukana Danny, Arttu Wiskari, Aki Tykki, Sani ja Kasmir.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?