Jännittyneet Vain elämää -tähdet jonottivat lennolle Helsinki-Vantaalla – Danny teki lähtöselvityksen automaatilla

rac

Julkaistu:

kuvaukset espanjassa
Uusien Vain elämää -tähtien matka kohti Espanjan aurinkoa alkoi Helsinki-Vantaan lentokentältä.
Nelonen julkisti uudet Vain elämää -tähdet keskiviikkona. Sarjan kahdeksannella tuotantokaudella nähdään Danny, Arttu Wiskari, Mira Luoti, Sani, Aki Tykki, Terhi Kokkonen ja Kasmir.

Keskiviikkoiltana uusi artistiporukka lähti matkaan kohti Espanjan aurinkorannikon tuntumassa sijaitsevaa Mondan linnaa. Tähdet saapuivat Helsinki-Vantaan lentokentälle, josta heidän lentonsa kohti aurinkoa lähti.

Artistit lähtivät matkaan hyväntuulisina ja valmiina jännittävään koetukseen.

Ensimmäisenä lentokentälle, hyvissä ajoin ennen Malagan-lennon lähtöä saapui Danny, joka suoritti lähtöselvityksen mallikkaasti automaatilla. Musiikkineuvos oli varustautunut matkalle suurilla matkalaukuilla ja avoimella mielellä.


Myös muilla tähdillä oli mukana kookkaat matkatavarat, sillä reissuun oli varauduttu useammalla esiintymisasuilla ja jopa talvivaatteilla. Malagassa artisteja on vastassa noin 15 asteen lämpötila, mutta korkealla kukkulalla sijaitsevassa Mondan linnassa lämpötila voi laskea hyvinkin viileäksi.

Iso osa artisteista oli toisilleen entuudestaan tuntemattomia ja Helsinki-Vantaalla nähtiinkin sekä hieman jännittyneitä tervehdyksiä että tuttavallisia halauksia.


Lentomatkaan tähdet olivat varautuneet kirjoilla, musiikilla, pelikorteilla ja omilla eväillä. Sani suunnitteli nukkuvansa matkalla varastoon rankkoja kuvauksia varten. Arttu Wiskari puolestaan paljasti tehneensä eväät myös Kasmirille. Mira Luoti toivoi pääsevänsä tutustumaan muihin artisteihin jo lennon aikana.


Vain elämää -sarjaa kuvataan Espanjassa tänä talvena toista kertaa. Viime vuonna Mondassa toistensa kappaleita tulkitsivat Olli Lindholm, Robin, Petra, Nikke Ankara, Laura Voutilainen, Samu Haber ja Irina. Syksyllä tv:ssä puolestaan nähtiin sarjan All star -kausi, jolla oli mukana ohjelmassa aiemmin nähtyjä artisteja.

Vain elämää -sarjan kahdeksas tuotantokausi nähdään Nelosella huhtikuussa.

IS ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt