Yksityiskohta Vain elämää -porukan yhteiskuvassa herätti huomion netissä – huomaatko uskomattoman pituuseron? - Vain elämää - Ilta-Sanomat

Yksityiskohta Vain elämää -porukan yhteiskuvassa herätti huomion netissä – huomaatko uskomattoman pituuseron?

Vain elämää -konsertin yhteydessä napattu yhteiskuva tähdistä kiinnittää katsojan huomion hupaisaan yksityiskohtaan.

2.1.2018 9:51

Viime viikonloppuna perjantaina ja lauantaina seitsemännen Vain elämää -kauden tähdet esiintyivät Helsingissä Hartwall-areenalla järjestetyissä jättikonserteissa. IS seurasi perjantain konserttia paikan päällä areenalla, ja kertoi sivuillaan Kaija Koon näyttävästä sisääntulosta konserttiin: Joukko Gladiaattorit-ohjelmasta tuttuja lihaskimppuja kantoi tähden lavalle näyttävästi.

Gladiaattoreista tuttu Aki Manninen julkaisi konsertin jälkeen sosiaalisessa mediassa yhteiskuvan Vain elämää -artistien ja muiden gladiaattorien kanssa. V2-sivusto julkaisi tiistaina jutun, jossa ihmetellään huvittavaa kuvassa näkyvää yksityiskohtaa. Yksi poseeraaja on huomattavasti pidempi kuin muut tähdet.

Hän on Gladiaattorien Hurrikaanina tänä syksynä tv:ssä esiintynyt Laura Saarinen, joka on Nelosen ohjelmaesittelyn mukaan 185 senttimetriä pitkä ja 82 kilon painoinen nainen.

Saarisen vierellä kuvassa ovat vasemmalta oikealle laulaja Sanni, Gladiaattoreista tuttu Oona Tolppanen, laulaja Juha Tapio, laulaja Jenni Vartiainen, laulaja Kaija Koo, räppäri Cheek, Apulannan keulakuva Toni Wirtanen sekä Gladiaattorit Rita Niemi ja Aki Manninen. Kuvassa poseeraavat tähdet näyttävät Lauran rinnalla paljon lyhyemmiltä.

Hartwall-areenan keikat olivat lähes loppuunmyytyjä ja konsertit sujuivat IS:n tietojen mukaan rauhallisissa tunnelmissa.

Lauantaina monet järkyttyivät, kun sarjasta tuttu tähti Jari Sillanpää joutui perumaan lauantaisen esiintymisensä konsertissa sairaalaan joutumisen vuoksi. Syyksi kerrottiin pahaksi äitynyt ruusu, joka on vaatinut sairaalahoitoa. Ruusu on ihon infektio, jonka ensioireita voivat olla muun muassa pahoinvointi, kuume ja huonovointisuus. Vuorokauden sisällä iholle muodostuu punainen arka ja turvonnut alue.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?