Vain elämää

Tv-katsojat herkistyivät Toni Wirtasen ja Jannika B:n duetosta – Evakon laulu kosketti: ”Saitte ison miehen kyyneliin”

Julkaistu:

vain elämää
Twitter tulvahti täyteen tunnetta, kun Toni Wirtanen ja Jannika B esittivät yhdessä Evakon laulun Vain elämää -ohjelmassa.
Vain elämää -kauden Encore-päivänä kuullaan artistien itse valitsemia kappaleita. Toni Wirtaselta kuullaan yllättävä tulkinta Evakon laulusta.

– Tämä kappale on ollut pitkään tosi henkilökohtainen, vaikka ei kerrokaan mun elämästä. Se on vanha kuin mikä, mutta soi hienosti tässä ajassa, kun katsomme ympärille ja sitä, mitä maailmalla tapahtuu. Jokainen varmasti löytää siitä yhtäläisyydet, Toni kertoo.
  • Katso Tonin ja Jannikan veto yllä olevalta videolta!

Artisti yllättää kaikki Hirvensalmella pyytäessään lauluparikseen vaimonsa Jannika B:n!

– Totesin, että tämä voi olla kappale, jota en pysty vetämään. Mietin pitkään, voiko näin tehdä, mutta kun minä kaadun, niin mua ei nosta kukaan ylös kuin vaimoni Jannika, jonka haluan kutsua rinnalleni, Toni sanoo.


Toni ja Jannika esittävät valtavan koskettavan tulkinnan. Evakon laulu herkistää kuulijat ja parin kemia tuo kappaleeseen erityisen tunnelatauksen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kun näki ilmielävänä tuon heidän yhteyden, tuli sellainen olo, että tuoltako rakkaus näyttää? Se oli tosi hienoa, Sanni ihailee.

– Tässähän tulee ihan annoskateus, kun tarjoillaan tuolla lailla! Kaija Koo nauraa.


– Kyllä saa olla kiitollinen siitä, miten onnekkaaseen aikaan on itse syntynyt. Antaa vähän perspektiiviä, kun kuule tuollaisen kappaleen, Sanni miettii vakavana.

– Oletteko te ennen esiintyneet yhdessä? Jenni Vartiainen tiedustelee.

– Ei, tämä oli ensimmäinen kerta koskaan, edes himassa, Toni tunnustaa.

– Ehkä me tehdään tämä toistekin!” Jannika B sanoo.

Näin Twitterissä kommentoitiin esiintymistä: Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt