Kaija Koo muistelee poikansa vakavaa onnettomuutta – hoidettiin sairaalassa lähes kahden vuoden ajan: ”Järkyttävä huoli” - Vain elämää - Ilta-Sanomat

Kaija Koo muistelee poikansa vakavaa onnettomuutta – hoidettiin sairaalassa lähes kahden vuoden ajan: ”Järkyttävä huoli”

Kaija Koo kertoo Vain elämää -ohjelmassa poikansa onnettomuudesta ja äidin syvästä huolesta.

16.10.2017 6:02 | Päivitetty 16.10.2017 9:20

Vain elämää -ohjelma alkaa olla paketissa. Encore- ja duetto-jaksojen lisäksi jäljellä on enää Kaija Koon päivä, ja sitä vietetään ensi perjantaina.

Kaija Irmeli Kokkolan jaksossa puhutaan syvistä tunteista: sosiaalisien tilanteiden pelosta, avioerosta, itsensä hyväksymisestä sekä äidin huolesta, kun oma lapsi loukkaantuu vakavasti.

Jenni Vartiaisen kappalevalinta Sydän vähän kallellaan on Kaijalle kova pala. Nimenomaan se laulu muistuttaa Kaijaa pojastaan, joka joutui moottoripyöräonnettomuuteen.

– Ensin tuli avioero, sitten lapsi joutui lähes kahdeksi vuodeksi sairaalaan. Kahden vuoden järkyttävä huoli, Kaija huokaa.

– Aina kun laulan tämän kappaleen, mietin poikaani. Ne ovat syvimpiä tunteita, mitä on. Iso asia.

 

Ilta-Sanomat kertoi vuonna 2007 Kaijan 16-vuotiaan pojan joutuneen kevytmoottoripyöräonnettomuuteen. MTV:n mukaan kevytmoottoripyörä oli osunut autoon kohtalokkain seurauksin. Iltalehti puolestaan kertoi pojan loukanneen törmäyksessä kätensä ja toisen jalkansa.

Poika kävi läpi kaksi leikkausta.

– Käveleminen ja seisominen tekevät edelleen tosi kipeää, mutta vielä joskus hän kävelee kunnolla, helpottunut Kaija kertoi tuolloin IS:lle.

– Hänelle jäi aika pahat arvet, mutta onneksi hän on miespuolinen - pojillehan arvet tuovat vain katu-uskottavuutta, laulaja mietti 10 vuotta sitten.

Kaijan poika soittaa kitaraa ja häntä voi kuulla äitinsä H-hetki -albumilla neljässä kappaleessa.

Katso alla olevalta videolta Kaija Koon esiintyminen Juha Tapion päivänä Vain elämää -ohjelmassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?