Riipaiseva tarina mursi Olli Lindholmin – haikean herkkä duetto sai kyyneleet virtaamaan myös kotikatsomoissa - Vain elämää - Ilta-Sanomat

Riipaiseva tarina mursi Olli Lindholmin – haikean herkkä duetto sai kyyneleet virtaamaan myös kotikatsomoissa

Vain elämää -sarjan duettojaksossa koettiin suuria tunteita, kun Olli Lindholm ja Laura Voutilainen esittivät herkän version Yö-yhtyeen jättihitistä.

8.6.2017 21:32

Vain elämää -kauden viimeisen kappaleen esitti Olli Lindholm yhdessä Laura Voutilaisen kanssa. Kappaleeksi valikoitui Yö-yhtyeen jättihitti Särkyvää. Ennen esitystä Olli kertoi kappaleeseen liittyvän traagisen tarinan.

– Kuumottavin hetki oli tuolla yhdessä kaupungissa, kun me oltiin keikalla. Mä sain sieltä sitten viestiä, että yksi heidän työntekijä täyttää 20, ja että voisinko mä laulaa hänelle Särkyvää. Sanoin, että se käy hyvin. Tää työntekijä oli sitten saanut lahjaksi työporukaltaan reissun ulkomaille, ja hän menehtyi siellä. Sitten siellä keikalla mä lauloin sen.. Niin kuin hänen muistolauluna, Olli kertoi herkistyen.

– Otetaan vähän iisimpi versio tästä, Laura, Olli totesi ja paljasti yleisölle duettoparinsa.

– Joo, ei ruveta pillittää, Laura komppasi.

– No varmana pillitetään, Olli kommentoi.

  • Katso esitys yllä olevalta videolta!

Laura aloitti esityksen laulamalla yksin, ja kertosäkeessä pari lauloi taitavasti yhteen. Muut artistit seurasivat tulkintaa vaikuttuneen vakavana.

Samu herkistyi ja Irina särkyi kyyneliin. Viimeisessä kertosäkeessä Olli otti Lauraa kädestä kiinni ja kaksikko lauloi kappaleen yhdessä loppuun.

– Laura on niin kuin kovien paikkojen ihminen. Mitä kovempi paikka, niin Laura pelittää. Puhutaan aina, että ihmiselle annetaan joku rooli elämässä ja mun mielestä Lauralle on annettu rooli, että Laura on siellä eturintamassa. Sä oot eturintaman likka, Olli tunnelmoi esityksen jälkeen.

Myös kotikatsomo liikuttui

Ollin ja Lauran riipaiseva tulkinta sai myös kotikatsojat liikuttumaan. Esityksen jälkeen moni kommentoi dueton tuoneen kyyneleet silmiin.

– Kyllä, itku tuli..mahtavaa tulkintaa, eräs nainen kertoo Facebookissa.

– Hiljaiseksi veti, toinen jatkaa.

– Huh.. Kosketti. Kyyneleet vaan valui poskia pitkin, kolmas komppasi.

– Yhyy.. Taas tuli itku, jatkuivat kommentit.

Vain elämään encore-päivä torstaina klo 20. Kaikki biisit -jaksot perjantaina ja lauantaina kello 20 Nelosella ja Ruudussa!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?