Nikke Ankaran ja Irinan yhteiskappale vetää yleisön vakavaksi – Samu Haber herkistyy - Vain elämää - Ilta-Sanomat

Nikke Ankaran ja Irinan yhteiskappale vetää yleisön vakavaksi – Samu Haber herkistyy

Vain elämää -ohjelman kuudes kausi huipentuu torstaina ja perjantaina esitettäviin jaksoihin.

7.6.2017 12:58

Vain elämää -ohjelman kuluvan kauden artistien omat päivät on nyt nähty, mutta vielä on vuorossa niin sanottu encore-päivä. Se esitetään torstaina Nelosella. Perjantaina ja lauantaina puolestaan nähdään kahteen osaan jaettu Kaikki biisit -jakso.

Päivän avaavat Nikke Ankara ja Irina Mona Lisa -duetollaan. Ohjelmassa Nikke Ankara kertoo kappaleensa olevan erobiisi, jonka hän on kirjoittanut omasta silloisesta parisuhteestaan.

Irina aloittaa esityksen herkästi tulkitsemalla kertosäkeen yksin. Nikke yhtyy räpillään mukaan ensimmäiseen säkeistöön. Yleisö seuraa esitystä intensiivisesti ja vaikuttuneena.

Samu Haberin kasvot ovat herkistyneen vakavat. Petra Gargano huojuu musiikin tahdissa. Esityksen lopussa Nikke ottaa Irinan kainaloonsa ja pari laulaa kappaleen loppuun yhdessä.

– Jes, hienoo! Samu Haber ylistää ja taputtaa esityksen päätyttyä.

– Toi on kyllä tärkeä biisi. Siihen on vuodatettu niin paljon sitä tuskaa, mikä silloin oli se parin viikon aikana, Nikke kertoo.

– Ja se kuuluu siinä, se tuntuu tosi rehelliseltä biisiltä, Irina komppaa.

Nikke Ankara kertoo pitävänsä eniten juuri niistä henkilökohtaisista kappaleista.

– Vaikka tykkään tehdä tarinabiisejä ja kaiken maailman iloisia rallatuksia, mutta sitten kun oikeasti pureudutaan johonkin ihmissuhteeseen, niin niistä tulee kyllä oikeasti aina ne parhaat, Nikke pohtii.

Vain elämää torstaina, perjantaina ja lauantaina kello 20 Nelosella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?