Irinan esityksen hämmentävän vahva tunnelataus saa Laura Voutilaisen murtumaan – jää lähes sanattomaksi: ”Se on raju teksti”

rac

Julkaistu:

Vain elämää
Laura Voutilainen itkee vuolaasti Irinan esityksen vuoksi.
Irina esittää Laura Voutilaisen päivän illallisella Teippaa mut kasaan -kappaleen, joka on sekä Irinalle että Lauralle tärkeä.

– Päätin ottaa sieltä semmoisen biisin, joka on minun mielestäni yksi sun hienoimpia kappaleita, mutta mikä on varmaan todella monelta ihmiseltä mennyt ohi: Teippaa mut kasaan, Irina paljastaa.

Laura kertoo kappaleen osuvan lähelle itseään ja omaa kamppailuaan heikkouden ja vahvuuden välillä.

– Toi biisi menee itselle monella tapaa lähelle, ja myös tällä viikolla on kamppaillut äänensä ja tämän taudin kanssa. Tämä on aikamoinen laji, Irina taustoittaa viitaten flunssaansa.

– Se on aika raju teksti. Katsotaan nyt, että miltä se tänä päivänä tuntuu musta toi biisi, Laura kommentoi mietteliäänä ennen Irinan esitystä.

Yleisö seuraa Irinan esitystä hymy huulilla. Laura sulkee välillä silmänsä nauttiakseen musiikista. Lauran silmät kostuvat ja kyynelet alkavat valua poskia pitkin.


Artistit ovat kaikki vaikuttuneita Irinan tulkinnasta. Esityksen loputtua Laura nostaa kätensä Irinaa kohti sydämen muotoon.

– Sinä rakas! Laura sanoo herkistyneenä halatessaan Irinaa.

– Toi on niin hieno biisi, Irina hehkuttaa.

– Mun mielestä se flunssa ei kuulunut ollenkaan tossa, Nikke Ankara kehuu Irinaa.

– Sä et oo ikinä kuulostanut noin sairaan hyvältä. Korostui vaan jotenkin ne mageet piirteet. Ihan sairaan hieno, myös Samu Haber ylistää.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt