Tämä Vain elämää -esitys on IS:n lukijoiden suosikki – katso video Cheekin Tinakenkätyttö -tulkinnasta viiden vuoden takaa! - Vain elämää - Ilta-Sanomat

Tämä Vain elämää -esitys on IS:n lukijoiden suosikki – katso video Cheekin Tinakenkätyttö -tulkinnasta viiden vuoden takaa!

Ilta-Sanomien lukijat äänestivät suosikkinsa uudella Vain elämää -sarjan tuotantokaudella mukana olevien artistien aiemmista hiteistä. Voittajaksi ylsi Cheek 35 prosentilla äänistä.

31.5.2017 15:11

Ilta-Sanomat kysyi eilen tiistaina lukijoiden suosikkikappaletta All Stars -kauden aiemmista Vain elämää -hiteistä.

Voittajaksi lukijat äänestivät 35 prosentin äänisaaliilla Cheekin version Kaija Koon Tinakenkätyttö-kappaleesta. Äänestyksessä vaihtoehtona kultakin artistilta oli yksi omalla kaudellaan esittämä kappale.

Cheek ja Kaija Koo esiintyivät Vain elämää -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella vuonna 2012. Tinakenkätyttö nousikin kauden suurimmaksi hitiksi, ja se on saanut Spotifyssa lähes 3,5 miljoonaa kuuntelukertaa.

  • Katso kappaleen alkuperäinen esitys vuodelta 2012 yllä olevalta videolta!

Kaija Koo ja Cheek tutustuivat toisiinsa Vain elämää -sarjan kuvauksissa kesällä 2012.­

Vaikka ei uskoisi, niin Kaija Koon Tinakenkätyttö löysi tiensä suomalaisten sydämiin vähitellen. Kaija Koo on sanonut IS:n haastattelussa, että kun kappale vuonna 1999 julkaistiin, sitä ei löydetty. Vähitellen kappaleesta kasvoi kuitenkin megahitti.

– Olimme varmoja, että juuri siitä tulee hitti. Mutta ei. Ihmettelimme, että eivätkö ihmiset tajunneet sitä. Vähitellen biisi kuitenkin kampesi itsensä yleisön tietoisuuteen ja siitä on tullut keikoille suoranainen kivijalkabiisi, Kaija kertoi IS:lle.

Kaija Koo ja Cheek Vain elämää -konsertissa joulukuussa 2012.­

Kappaleen matka hitiksi oli pitkä. Laulajalle itselleen on jäänyt mieleen kaksi hetkeä, jolloin hän havaitsi ihmisten itse löytäneen biisin ja ottaneen sen omakseen.

– Olin käymässä Järvenpäässä ja autot ajoivat siellä sitä ympyrää keskustassa – ja niistä kuului Tinakenkätyttöä. Menin Helsinkiin – ja sielläkin se soi. Tajusin, että nyt se on löydetty.

Cheek uskoo, että toisella yrittämällään on Vain elämää -kuvauksissa huomattavasti rennompi ja heittäytyvämpi. Räppäristä muistetaan sarjan ensimmäiseltä kaudelta erityisesti se, että hänen oli vaikea heittäytyä mukaan artistien yhteisiin aktiviteetteihin. Esimerkiksi käytettyyn makuupussiin kömpiminen oli räppärille ylitsepääsemätöntä.

Nyt tilanne on kuitenkin toinen.

– Tuntuu, että on enemmän auki. Mä luulen, että mulle ei tee niin vaikeaa osallistua niihin aktiviteetteihin, kun viimeksi, räppäri pohti ennen Satulinnaan lähtöä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?