Vain elämää

Jättiyllätys! Vain elämää palaa syksyllä – mukana aiempien kausien tähtiä: Cheek, Sanni, Kaija Koo...

rac

Julkaistu:

Vain elämää
Vain elämää -ohjelman seuraava kausi kuvataan taas Hirvensalmen Satulinnassa, ja artistit matkaavat kuvauksiin jo tänään tiistaina.
Suosittu tv-ohjelma Vain elämää palaa ruutuihin Nelosella syyskuussa.

Kyseessä on jo sarjan seitsemäs kausi. Kuluva kuudes kausi on kuvattu poikkeuksellisesti Espanjassa, mutta nyt artistit suuntaavat jälleen Hirvensalmen Satulinnaan, missä kaikki aiemmat kaudet tehtiin.

Jotain täysin uutta on kuitenkin jälleen luvassa, sillä nyt mukana on seitsemän artistia, jotka kaikki ovat olleet mukana ohjelmassa jo aiemminkin. Vain elämää -tähdet ovat Toni Wirtanen, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen, Sanni, Kaija Koo, Cheek ja Juha Tapio.

Artistit matkustavat kuvauksiin Hirvensalmelle jo tänään tiistaina.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Vain elämää on ollut Nelosen jättimenestys jo kuusi hienoa kautta, ja ohjelmassa on nähty 42 kotimaista huippuartistia. Nyt halusimme tarjota katsojille jotain erilaista ja ainutlaatuista, Nelosen kanavajohtaja Ville Toivonen sanoo ohjelman tiedotteessa.

– Paljon on tapahtunut sen jälkeen kun nämä artistit kävivät ensimmäisen kerran Satulinnassa, ja se kuuluu varmasti tämän kauden tarinoissa.

Artistit ovat tuttuja toisilleen jo ennakkoon, sillä osa heistä oli mukana samalla tuotantokaudella: Cheek, Jari Sillanpää ja Kaija Koo nähtiin jo ensimmäisessä Vain elämää -ohjelmassa.

Toni Wirtanen ja Jenni Vartiainen tähdittivät puolestaan kolmatta kautta, Juha Tapio oli mukana toisella kaudella ja Sanni neljännellä.

Vain elämää -ohjelmaa on esitetty Nelosella syksystä 2012 lähtien. Sarja on pyörinyt ruudussa yleensä aina syksyisin, mutta kuluva kuudes kausi on esitetty tänä keväänä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt