Tätä et nähnyt tv:ssä! Irina joutui verottajan kynsiin äitiyslomansa kynnyksellä – maksettavaa kymmeniä tuhansia euroja - Vain elämää - Ilta-Sanomat

Tätä et nähnyt tv:ssä! Irina joutui verottajan kynsiin äitiyslomansa kynnyksellä – maksettavaa kymmeniä tuhansia euroja

Irina kertoi Vain elämää -sarjan kuvauksissa, kuinka hän joutui taloudellisiin vaikeuksiin äitiysloman lähestyessä.

12.5.2017 21:18

Vain elämää -sarjassa vietettiin torstaina ja perjantaina Irinan päivää. Laulaja avasi lounas ja illallispöydässä uransa ja elämänsä eri vaiheita. Pöydässä keskusteltiin muun muassa avioeroista. Myös musiikkibisneksen verotus nosti vilkkaan keskustelun illallispöydässä.

Irina kertoi yrityksensä joutuneen maksajaksi, kun verottaja koki verotarkastuksen jälkeen saaneensa rahansa väärin.

  • Katso yllä olevalta videolta, mitä Irina kertoi talousvaikeuksistaan!

– Meidän firmasta tuli ennakkotapaus. Oliko se muutama tuhat euroa, mitä verottaja koki, että on jäänyt saamatta – mitä soittajat olivat maksaneet omassa firmassa verottajalle. Sitten verottaja laittoi meille kaikkein kovimmat korot, ja siitä muutamasta tuhannesta tuli kymmeniä tuhansia maksettavaksi, laulaja selitti.

– Tämän alan tapa on, että jengi soittaa toiminimen alla ja he pyörittävät omia yrityksiään. Hirveän moni muusikko soittaa monessa kokoonpanossa. Ei ollut käynyt pienessä mielessäkään, että näin ei saisi tehdä, Irina muistelee vuoden 2008 tapahtumia.

Samaan aikaan laulaja oli saamassa lapsen.

– Tein hullun lailla duunia ennen äitiyslomaa, että voin jäädä rauhallisin mielin lomalle. Firma pysyi pystyssä, mutta käytin aika paljon omia säästöjä, että saatiin verot maksettua.

Vain elämää torstaisin ja perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?