Laura Voutilainen lauloi Vain elämää -esityksensä itku kurkussa – yksimielinen tuomio somessa: ”Tärähti selkäytimeen saakka”

rac

Julkaistu:

Vain elämää
Laura Voutilainen vastasi torstain koskettavimmasta ja itkettävimmästä esityksestä – ja sai Vain elämää -katsojat vaikuttumaan.
Laura Voutilaiselta nähtiin Irinan päivänä poikkeuksellisen koskettava esitys, kun hän tulkitsi Irinan Koko kuva -kappaleen. Erityisen latauksen tulkintaan toi Lauran oma juuri koettu eroprosessi.

– Ystävyyssuhde tai parisuhde voi olla paikka, missä pitäis pystyy olemaan täysin auki. Haluaisin elää sellaisessa suhteessa, et voit olla paljas ja huono ja heikko tai mitä ikinä, Laura taustoittaa ajatuksiaan kappalevalinnastaan.


– Tässä kappaleessa on kuultavissa tekstissä semmoisia pelkoja, et mä olen näin ja näin rikki oikeasti, et mä en ole se, mitä sä kuvittelet musta. Tai sitten se, että riitänkö minä.

Heti ensimmäisten laulettujen sanojen jälkeen Irina murtuu kyyneliin.


Tunnelma on koko esityksen ajan liikuttunut, ja muut artistit seuraavat Lauran tulkintaa vaikuttuneen vakavina.

– Hitto se oli hieno. Kiitos, Irina jatkaa kyynelehtien ja halaa pitkään Lauraa.

– Aika rohkeaa Lauralta tässä elämäntilanteessa. Hienoa, että näin teet tässä meidän edessämme, Samu Haber puolestaan toteaa viitaten Lauran eroprosessiin.

Laura Voutilaisen tulkinta keräsi myös heti sen aikana kymmeniä kehuvia kommentteja sosiaalisessa mediassa. Twitterissä sitä hehkutettiin jopa kenties kuluvan Vain elämää -kauden tai kaikkien ohjelman kausien parhaaksi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä on yksi Vain Elämään todempia ja huikeimpia tulkintoja ikinä. Voi Laura.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Voutilainen pysäytti mun toiminnan ekaa kertaa.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Huh! Laura Voutilainen tais just naulata kauden hienoimman tulkinnan. Tärähti selkäytimeen saakka.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Lauran paras tulkinta. Upea!! Huomaa että biisin sanat puhuttelee Lauraa.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Laura Voutilainen ja Koko kuva! Sanaton fiilis! Järkyttävän kaunis ja voimakas tulkinta!Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Laura Voutilainen oli tän illan paras.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Itku tuli...Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En ymmärrä miten joku pystyy laulaan jos jokin asia koskettaa noin paljon ja tietenkin itkettääkin. Respect!

Vain elämää torstaisin ja perjantaisin kello 20 Nelosella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt