Nikke Ankara avautuu Vain elämää -jaksossa kohtaamastaan vihasta ja julmista juoruista: ”Jengi on, että toivottavasti se kuolee”

rac

Julkaistu:

Vain elämää
Vain elämää -ohjelmassa on tällä viikolla vuorossa Irinan päivä. Nikke Ankaran esitys aloittaa päivän.
Vain elämää -sarjassa vietetään torstaina ja perjantaina Irinan päivää. Irinan lounaalla ensimmäisenä esiintyy räppäri Nikke Ankara kappaleella Juulian totuudet.

– Mä kuulin, että sä diilaat nykyään jotain kokaiinia, Nikke kertoo, että hänelle tullaan sanomaan.

– Mihin kaikki voi varmaan samaistua, on huhut, paskan puhuminen ja ilkeet kommentit. Tää biisi kertoo siitä, että mä rakastan mun duunia, mutta siinä on ne varjopuolet kumminkin, Nikke taustoittaa kappalevalintaansa.

– Siinä on aika paljon painavaa sanaa. Ne on ollut sellaisia asioita, mitä mä oon halunnut sanoa jo pitkän aikaa ja nyt mä pääsen purkaa ne, Nikke kuvailee kappaletta juuri ennen esiintymistään.

Yleisö kuuntelee Niken sanoituksia tarkkaan hytkyen musiikin tahdissa. Kertosäkeessä artistit innostuvat laulamaan ja osa fiilistelee kappaletta silmät kiinni.

– Se oli mahtavaa! Irina kommentoi halatessaan Nikkeä.

– Nikke on tosi intensiivinen räppääjä. Toi oli todella hyvä ajankuva. Musta tuntuu, että se oli tosi rehellinen. Törkeen hyvä! Irina jatkaa Niken ylistämistä.

– Mul nousee siis aina karvat, ku Nikke vetää! Samu Haber päivittelee kylmiä väreitään.

– Mäkin ootin, että voikun tulis vielä kolmas säkeistö. Mä haluun lisää tätä tarinaa, Laura Voutilainen kommentoi Niken esityksestä.

– Täs sai purettuu kokonaisen biisin verran sitä, että mitkä on ne artistiuden varjopuolet. Siinä tulee niin paljon sitä vihaa, Nikke kuvailee.

Hän ottaa esiin myös sen, kun oli muutaman päivän kadoksissa loppuvuodesta 2014. Ihmiset kommentoivat hänestä julmasti sosiaalisessa mediassa.

– Jengi on, että toivottavasti se kuolee. Sieltä tulee tosi pahaa tekstiä, Nikke Ankara kuvailee.

Vain elämää torstaisin ja perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt