Olli Lindholm avautuu avioerostaan: ”Hänellä menee paljon paremmin kuin mun kanssa”

rac

Julkaistu:

Yö-yhtyeen solisti Olli Lindholm kertoo Vain elämää -ohjelmassa, miksi miltei neljännesvuosisadan kestänyt avioliitto päättyi eroon.
Olli Lindholm on Vain Elämää -ohjelmassa heittäytynyt, itkenyt, nauranut ja puhunut elämänsä kipukohdista avoimesti.

Hän on julkisesti ruotinut verovelkojaan ja käsitellyt vaikeaa isäsuhdettaan. Hän on puhunut avoimesti alkoholismistaan ja siitä, kuinka laittoi korkin kiinni lopullisesti.

Kuitenkin viime vuonna päättyneestä 24 vuoden avioliitostaan mies ei ole maininnut sanallakaan.

Olli ja Satu Lindholmin avioliitto kesti Yön rajut keikkavuodet 1990-luvulla ja 2000-luvun alussa. Bändi onkin ollut erottamaton osa Lindholmin elämää sen perustamisvuodesta 1981 asti. Entisellä pariskunnalla on keskenään kaksi jo aikuista lasta, esikoispoika Ossi ja kuopus Ella.

Vain elämää -ohjelman ensi torstaina esitettävässä jaksossa laulajat pääsivät kanavoimaan tunteitaan Irina Saaren kappaleiden kautta. Näin teki myös Laura Voutilainen, jonka avioerohakemus vahvistettiin helmikuussa.

Voutilaisen tunnepurkaus ihmissuhteista, rikkinäisyydestä ja parisuhteen kariutumisesta saa visusti eroaihetta vältelleen Lindholmin viimein puhumaan.

– Monesti kun ihmissuhde loppuu niin siinä saattaa käydä niin että se on sille toiselle käy myös tosi hyvä tuuri et se loppuu. Se on sen elämän uusi alku ja pelastus, mies kertoo hellästi.

– Omasta avioliitostahan minä puhun. Hänellä menee nyt paljon paremmin kuin mun kanssa, Lindholm toteaa.

– Eikä se oo kenenkään syy, asiat vaan menee niin. Toinen saa alkaa elämään, ja toinen ei kurista sitä toista hengiltä. Mä olen niin hallitseva ja kontrolloiva että mä tukehdutan kaiken.

Lue aiheesta lisää päivän Ilta-Sanomista.

Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt