Nikke Ankara vetää suorasukaisen version Robinin hittibiisistä – Robin kuuntelee silmät suurina: ”Hävytön!” - Vain elämää - Ilta-Sanomat

Nikke Ankara vetää suorasukaisen version Robinin hittibiisistä – Robin kuuntelee silmät suurina: ”Hävytön!”

Robinin illallisen aloittava Nikke Ankara taustoittaa biisivalintaansa yllättävällä faktalla.

5.5.2017 20:30

Räppäri Nikke Ankara esittää Robinin päivässä kesäkumibiisin Kesärenkaat.

  • Katso Nikke Ankaran veto yllä olevalta videolta!

– Yks kollega oli palaverissa, ja ne mietti, että yks artisti, ketä me ei haluta, et tekee kesäkumibiisin, on Nikke Ankara. Mä en ilmeisesti oo tarpeeks vastuullinen tai jotain. Nii mä nyt ihan silleen kiusallani vedän Kesärenkaat, Nikke kertoi ohjelmassa virnuillen.

Nikke nousee lavalle, ja juuri ennen ensimmäisten tahtien soittoa Nikke siirtää katseen Petraan, vie sormensa omien silmien kautta kohti Petran silmiä ja iskee silmää.

– Mihin mä piiloudun?! Petra hihittelee punaisena.

Esityksen aikana yleisö hullaantuu Niken nokkelista sanoituksista. Artistien päät hytkyvät musiikin tahdissa ja Robin taputtaa käsiä ilmassa yhteen.

– Petra, tää oli omistettu sulle, Nikke paljastaa mikrofoniin viimeisten tahtien soidessa ja lähettää naiselle lentosuukon. Petra asettaa hymyillen kätensä sydämen muotoon.

– Aikamoinen, aikamoinen! Hävytön kyllä! Robin ylistää esityksen jälkeen.

– Samu, pitääkö taas sanoa, että parempi ku alkuperäinen? Robin kysyy Samulta viitaten miehen lounaalla esitettyyn kommenttiin.

– Toi meni ainakin syvemmälle tonne ei ihon vaan vyön alle, Samu lohkaisee Nikelle.

Vain elämää torstaisin ja perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraavan viikon torstain ja perjantain jaksot näet etukäteen maksullisesta Ruudusta aina perjantaisin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?