Vain elämää

Harvinainen yhteiskuva: Tiktak kokoontui katsomaan Petran Vain elämää -jakson – tältä teinibändin tähdet näyttävät nyt

Julkaistu:

Vain elämää
Takavuosien suosikkibändi on jälleen ajankohtainen, kun sen laulaja Petra on mukana Vain elämää -ohjelman kuluvalla kaudella.
Vain elämää -suosikkisarjan kuudennen kauden jaksot on kuvattu poikkeuksellisesti Espanjan auringon alla. Yksi ohjelman tähtiartisteista on Tiktak-yhtyeen laulajana julkisuuteen noussut ja bändin hajoamisen jälkeen soolouralle lähtenyt Petra Gargano (os. Mauria), 31.


Petran päivää vietettiin ohjelman toisessa jaksossa. Tällä kaudella ohjelmassa nähdään esitykset aiempaa pidempinä versioina, ja tästä syystä artistien päivä on jaettu tv:ssä kahteen osaan. Petran päivä nähtiin viime viikon torstaina ja perjantaina.

Laulaja itse kokoontui katsomaan jaksoaan televisiosta yhdessä Tiktakin muiden jäsenten kanssa. Vuonna 2007 lopettaneen yhtyeen jäsenet ovat pysyneet ystävinä siitä huolimatta, että pistivät pillit pussiin bändin suhteen.

Petra, bändin kitaristi Emppu Suhonen sekä basisti Mimmu Hirvonen (os. Hyvönen) ovat kaikki jakaneet Instagram-tileillään saman kuvan, jossa kuusikko poseeraa iloisesti.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kuvasta tunnistaa yhä hyvin teini-ikäisinä tähteyteen nousseet muusikot. Kuvan perusteella Tiktakin jäsenet ovat viettäneet perjantai-iltaa hyvän ruuan ja yhdessäolon merkeissä samalla katsoen Vain elämää -jakson.


Tiktakin jäsenistä musiikin parissa työskentelevät Petran lisäksi yhä myös Emppu sekä Noora Puhakka. Emppu ja Noora ovat soittaneet yhdessä Alavala-yhtyeessä, ja taannoin uutisoitiin Empun liittyneen PMMP-yhtyeestä tutun Mira Luodin yhtyeeseen.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mimmu sen sijaan ilmoittaa Instagram-tilillään olevansa nykyään sisustusarkkitehti.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tiktakin rumpalilla Tuuli Hirst-Geellä (os. Taimi) on kaksi lasta.

Petra paljasti Vain elämää -ohjelmassa, että Tiktak ei mitä todennäköisimmin tee koskaan paluukeikkaa.

– Me oltiin tekemässä keikka, mutta todettiin, että ei tuu toimiin. Se ei vaan tunnu oikealta. On lapset ja duunit ja se vaatisi isoja panostuksia.

Petra ei ole aiemmin esittänyt Tiktakin kappaleita keikoillaan, mutta nyt siihen on luvassa muutos.

– En ole vetänyt biisejä, koska musta tuntuisi, että tanssisin bändin haudalla. Mutta olen ainoa, joka voi sillä samalla soundilla niitä vetää ja nyt on olo, että tulevilla keikoilla otan Tiktakin biisejä keikkasettiin.

Katso videolta, mitä Petra kertoo Tiktakin suunnitellusta paluukeikasta:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt