Olli Lindholmin elämä muuttui viikon ”ryyppyputken” jälkeen – yksi puhelinsoitto muutti kaiken - Vain elämää - Ilta-Sanomat

Olli Lindholmin elämä muuttui viikon ”ryyppyputken” jälkeen – yksi puhelinsoitto muutti kaiken

Olli Lindholm kertoo Vain elämää -ohjelmassa, miten pääsi irti alkoholista.

20.4.2017 10:13

Suositun Yö-yhtyeen keulakuva Olli Lindholm kertoo Vain elämää -ohjelman avausjaksossa absolutismistaan. Olli ei ole sanojensa mukaan osannut koskaan tehdä mitään asiaa kohtuudella.

– Puntilla revin rautaa niin, että katkeaa verisuoni päästä. Keikkaa teen niin, että meinaa seota.

Yö-yhtyeen villeimpinä vuosina keikkatahti oli kovaa ja bändikavereiden kanssa tuli juopoteltua.

– Nää isot hitit mitkä tuli, aiheutti tosi ison ongelman mun elämääni. Piti olla perheenisä, aviomies ja rocktähti. Ei se vaan mätsännyt sen kokonaisuuden kanssa, Lindholm kertoo.

Olli Lindholmin elämää ei enää viina hallitse.­

Lopulta Lidholmin mukaan ei ollut muuta vaihtoehtoa käsitellä menestystä kuin olla muutaman päivän pois kuvioista, eli kännissä.

Vuonna 2000, erään viikon kestäneen ryyppyputken jälkeen Lindholm sai yhtyeen kitaristi Markku Petanderin kautta puhelinnumeron, josta oli tarkoitus saada apua alkoholiongelmaan. Langan päässä vastannut Kari ehdotti Lindholmille ”toveriporukkaa”, jonka kanssa kannattaisi tavata. Jo ensimmäisellä tapaamisella Lindholm vakuuttui ja teki päätöksen.

– Mä istuin siellä ja yhtäkkiä tajusin, että tää oli tässä, Lindholm kertaa.

– Soitin sen jälkeen äidille, että sun poikas ei ryyppää enää ikinä.

Jutun pääkuvana olevalla videolla ja alla olevalla videolla näet katkelmia Olli Lindholmin esiintymisestä Vain elämää -ohjelmassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?