SK: Jussi Hakulinen kieltää Vain elämää -ohjelmaa julkaisemasta Yön Joutsenlaulua – valtava takaisku tuotannolle - Vain elämää - Ilta-Sanomat

SK: Jussi Hakulinen kieltää Vain elämää -ohjelmaa julkaisemasta Yön Joutsenlaulua – valtava takaisku tuotannolle

Suomen Kuvalehti kertoo, että Yö-yhtyeen alkuperäisjäsen Jussi Hakulinen ei halua Joutsenlaulu-hittikappaleen uutta versiota julkaistavaksi. Tv-version esittämistä hän ei voi kieltää.

7.4.2017 13:46

Yö-yhtyeen keulahahmo, laulaja Olli Lindholm osallistuu 21. huhtikuuta alkavalle Vain elämää -kaudelle. Kauden kaikki jaksot on jo kuvattu Espanjassa talven aikana.

Oletettavaa on, että Vain elämää -kaudella nähdään mukana Yön legendaarisimpia hittejä, joiden joukossa on muun muassa Joutsenlaulu-kappale.

Joutsenlaulu on yhtyeen alkuperäisjäsenen Jussi Hakulisen käsialaa. Hakulinen erosi yhtyeestä jo vuonna 1985, mutta hänellä on kaikkien omien kappaleidensa kustannusoikeudet. Suomen Kuvalehti uutisoi nyt suositun ohjelman alkamisen kynnyksellä, että Hakulinen ei aio antaa lupaa kappaleen julkaisemiseen missään muodossa.

– En voi ilmeisesti kieltää sen esittämistä televisiossa, mutta mihinkään muuhun julkaisuun en suostu. Kyse on periaatteesta, Hakulinen sanoo SK:ssa.

– En halua rahaa, vaan nukkua yöni rauhassa, kommentoi Hakulinen myös.

Lehti kertoo, että Hakulisen päätöksen jälkeen lukuisat eri tahot, muun muassa levy-yhtiöt ja Vain elämää -ohjelman tuotantoyhtiö, yrittivät kääntää hänen päätään tuloksetta.

Toinen kiistakapula on Rakkaus on lumivalkoinen -kappale, jonka ohjelmassa esittää SK:n mukaan Robin. Ohjelmassa esitetään SK:n mukaan myös Särkynyt enkeli -kappale, joka on sekin Hakulisen käsialaa.

Olli Lindholmin päivä on ohjelmassa vuorossa ensimmäisenä. Päivän aikana tullaan kuulemaan useita Yön kappaleita muiden artistien versioimana. Ohjelmaan osallistuvat tällä kaudella Lindholmin lisäksi Irina, Robin, Samu Haber, Tiktakin Petra Gargano, Laura Voutilainen sekä Nikke Ankara.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?