Samu Haberilta paljastus: Näin Vain elämää -artistit määräsivät, mitä ohjelmasta leikattiin pois – ”Tätä en oikeasti halua telkkariin” - Vain elämää - Ilta-Sanomat

Samu Haberilta paljastus: Näin Vain elämää -artistit määräsivät, mitä ohjelmasta leikattiin pois – ”Tätä en oikeasti halua telkkariin”

Laulaja Samu Haber paljasti Radio Suomipopin haastattelussa, että artisteilla oli oma ”turvasana”, jonka avulla he viestittävät, mitä pätkiä he eivät halua televisioon.

6.4.2017 23:07

Laulaja Samu Haber vieraili torstaina Radio Suomipopin Popstudio-ohjelmassa Jenni Alexandrovan ja Sami Kurosen vieraana. Uusimmalla Vain elämää -kaudella nähtävä Haber myönsi haastattelussa, että ohjelmassa artistit ovat todella ”alasti”, kun he puhuvat omasta elämästään ja esittävät toisten artistien kappaleita.

Alexandrova tiedusteli Haberilta, onko tälle tullut morkkista jostain, mitä tuli ohjelmassa sanottua.

– No ei, siellä on semmoinen tunnussana, tavallaan turvasana, joka me voidaan sanoa, Haber paljasti.

– Kaikkien (artistien) pitää pystyä istumaan pöydässä luottavaisin mielin ja olemaan oma itsensä. Jos huomaa, että menee liian pitkälle jonkin asian kanssa, mistä ei halua puhua, niin voi sanoa sanan ja että: Tätä mä en sitten oikeasti halua telkkariin. Ja sitten ne ottavat sen pois, Haber kertoi.

Samu Haber Robinin kanssa Vain elämää -sarjan kuvauksissa Espanjassa.­

  • Katso Haberin haastattelu yllä olevalta videolta!

Haberin mukaan tunnussanaa käytettiin, jos keskustelunaiheet vaikkapa menivät liian herkiksi tai asia tuli ilmaistua huonosti. Haber kertoi kaikkien artistien turvautuneen kuvauksissa tunnussanaan.

– Itsekin jouduin, mutta se oli enemmän sitä, että jos tämä (lause) irrallisena asiana päätyy jonnekin, niin sen voisi tulkita aivan väärin. Moni sanoi, että antakaa, että sanon tuon uudestaan.

Vain elämää -ohjelman tuoreella kaudella nähdään Olli Lindholm, Samu Haber, Robin, Irina, Petra, Laura Voutilainen ja Nikke Ankara.­

Haber paljasti artistien miettineen jatkuvasti keskenään, kuinka asiat saataisiin sanottua parhaalla mahdollisella tavalla.

– Jokaisella on oma hetkensä olla äänessä ja mietittiin välillä, että: ”Tuo tuli ehkä sanottua vähän tyhmästi.” Mietimme, että sanotaan tuo sama asia, mutta siten, ettei sitä tule sylkäistyä jotenkin tyhmästi.

Haber totesi, ettei voi julkisessa ammatissa työskennellessään kuitenkaan ”jemmailla” tai ”peitellä” asioita.

– Se olisi hirveän raskasta.

  • Alla olevalla videolla Samu Haber kertoo, miksi mietti usein Jenni Vartiaista suomeksi laulaessaan:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?