Nikke Ankaran tarina kosketti Laura Voutilaista – kappaleet saivat herkistymään: ”Rankkaa juttua” - Vain elämää - Ilta-Sanomat

Nikke Ankaran tarina kosketti Laura Voutilaista – kappaleet saivat herkistymään: ”Rankkaa juttua”

Laura Voutilainen on yksi tulevan Vain elämää -kauden tähdistä. Hänelle haasteellisimmat kappaleet olivat Robinin ja Nikke Ankaran.

22.1.2017 16:09

Jo yli 20 vuotta suomalaisia viihdyttänyt Laura Voutilainen lähtee innoissaan Espanjaan. Hänen kappalevalinnoistaan sydäntä lähellä on muun muassa Irinan kappale.

– Meillä oli Heinolassa jyrää tuossa puolitoista vuotta sitten, ja siellä esitin pari Irinan kappaletta. Me sekoitettiin toistemme biisejä niin, että Irina esitti multa pari, siinäkin huomasi, että se lähti heti toimimaan, Voutilainen kuvailee.

Pientä haastetta toivat Robinin ja Nikke Ankaran kappaleet. Robinin biisiä, jonka tekstiä Laura kuvailee itselleen vähän teiniksi, on tuunattu huolella.

– Olen pyytänyt siihen juttuja, jotka toimisivat mulle musiikillisesti. Uskon, että sen musiikillisen koukun kautta päästään tekemään siitä mulle biisi. Se teksti silti vähän jännittää, että istuuko se mulle ollenkaan. Pystynkö esittämään sen uskottavasti?

Vain elämää -tähdistä Nikke Ankara on pitkän uran tehneelle Lauralle uusi tuttavuus.

– En tunne Nikkeä henkilökohtaisesti, tosi hieno päästä tutustumaan. Kuuntelin joitain Niken biisejä ja herkistyin heti. Siellä on rankkaa juttua. Se aivan väistämättä koskettaa.

Vain elämää alkaa Nelosella 21. huhtikuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?