Tiktakin entinen teinitähti Petra palaa parrasvaloihin Vain elämää -ohjelmassa: ”Seurasin Robinin uran alkua kauhulla” - Vain elämää - Ilta-Sanomat

Tiktakin entinen teinitähti Petra palaa parrasvaloihin Vain elämää -ohjelmassa: ”Seurasin Robinin uran alkua kauhulla”

Tiktak-tyttöbändista tuttu Petra sanoo seuranneensa Robinin uraa tarkkaan.

22.1.2017 15:29

Vain elämää -ohjelmassa mukana oleva Petra Gargano on itsekin ollut teinitähti. Petran ura alkoi huippusuositussa Tiktak-yhtyeessä 1999. Tiktakin jälkeen häneltä on ilmestynyt kolme soololevyä.

– Robinista mulla on sellainen käsitys, että hän on äärettömän kunnianhimoinen ja mukava. Olen kauhulla seurannut hänen uransa alkua. Robin alkoi tehdä sooloartistina samaa, mitä me tehtiin bändin kanssa, niin olen kauhulla miettinyt, miten tuo ihminen voi tuon pyörityksen keskellä kasvaa järkeväksi aikuiseksi ihmiseksi. On ollut niin siistiä nähdä, miten upee tyyppi, jalat maassa – ja jotenkin lämmin ja sydämellinen fiilis hänestä tulee, Petra analysoi toista ohjelmassa mukana olevaa entistä teinitähteä, Robinia.

Tulevista esityksistään Petra jännittää eniten Irinan kappaleen vetämistä.

– Biisi on mulle tosi henkilökohtainen. Se kertoo aiheesta, mistä olen yrittänyt kirjoittaa itse satoja kertoja, mutta jotenkin se on niin lähellä, niin en ole siihen pystynyt.

Vain elämää alkaa Nelosella 21. huhtikuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?