Olli Lindholmia pyydettiin mukaan Vain elämää -ohjelmaan jo ensimmäisellä kaudella: ”Olen viimeinkin mukana” - Vain elämää - Ilta-Sanomat

Olli Lindholmia pyydettiin mukaan Vain elämää -ohjelmaan jo ensimmäisellä kaudella: ”Olen viimeinkin mukana”

Yö-yhtyeen Olli Lindholm nähdään viimein mukana Vain elämää -ohjelmassa.

22.1.2017 15:13

– Olen nyt sit viimeinkin mukana. Tätä asiaa, mitä olen odottanut ties kuinka monta tuotantokautta. Siihen ensimmäiseen mua pyydettiin, mutta ei antanut aikataulu periksi. Ja siitä lähtien olen odottanut tätä kuin Linnan juhliin kutsua, Olli Lindholm kertoo.

Olli Lindholm kertoo tuntevansa Vain elämää -tähdistä etenkin Tiktakin Petran bändiajan tuotantoa, sillä hän on seisonut monella keikalla eturivissä yhdessä tyttärensä Ellan ja tämän Emmi-ystävän kanssa.

– ”Oon sanonut, että olen Ellan isä ja Emmi on Ellan paras kaveri, ja voitasko me saada sulta Petra nimmarit. Ja sit Petra oli tosi ihastuttava ja otettiin yhteinen valokuva, Lindholm muistelee.

Olli sanoo törmänneensä Petraan myöhemmin keikkaillessaan Etelä-Suomessa.

– Petra odotti silloin vauvaa, ja se tuntui ihan oudolta! Eihän Tiktakin Petra voi odottaa vauvaa! Mutta se meni aika nopeasti ohi. Ymmärrätte varmaan, mitä tarkoitan? Kun tuntui siltä, että eihän siitä ole pitkänkään aikaa, kun olin Ellan ja Emmin kanssa laulamassa Satuprinsessaa.

Vain elämää alkaa Nelosella 21. huhtikuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?