He ovat uudet Vain elämää -tähdet! Mukana Robin, Irina ja Olli Lindholm

Vain elämää -ohjelman kuudes kausi nähdään televisiossa jo keväällä.

22.1.2017 15:00

Nelosen suosittu Vain elämää -ohjelma palaa tv-ruutuihin jo tänä keväänä artistien suunnatessa kuvaamaan suosikkisarjan kuudetta kautta Espanjaan.

Nelonen julkisti Vain elämää -artistit tänään sunnuntaina. Mukana ohjelmassa on jälleen erittäin nimekkäitä tähtiä: Nikke Ankara, Laura Voutilainen, Irina, Robin, Tiktak -yhtyeestä uransa aloittanut Petra Gargano, Olli Lindholm ja Samu Haber.

– Meillä on jälleen kerran ilo saada mukaan vahva nippu tähtiartisteja, joiden joukosta löytyy pitkän linjan kansansuosikkeja sekä tuoreempia tuttavuuksia monipuolisesti eri musiikkigenreistä. Vain elämää oli viime syksyn suurin kotimainen viihdeohjelma ja uskomme uuden kauden tarjoavan katsojillemme yhtä upeita elämyksiä, ohjelman vastaava tuottaja Meira Noronen sanoo.

Artistit suuntaavat Espanjaan kuvauksiin maanantaina.

– Mä olen nyt sitten viimeinkin mukana. Tätä olen odottanut ties kuinka monta tuotantokautta. Ensimmäiseen mua pyydettiin, mutta ei antanut aikataulu periksi. Siitä lähtien olen odottanut tätä kuin Linnan juhliin kutsua, Olli Lindholm intoilee.

Vain elämää Nelosella 21. huhtikuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?