Tässä he ovat - uudet Vain elämää -tähdet!

Nelonen on paljastanut huippusuositun sarjansa uudet artistit.

30.5.2016 9:00

Nelosen huippusuositun Vain elämää -sarjan viidennen tuotantokauden laulajat on paljastettu. Ohjelmassa toistensa kappaleita tulkitsevat Anna Puu, Chisu, Hector, Lauri Tähkä, Mikael Gabriel, Mikko Kuustonen ja Suvi Teräsniska. Artistit vetäytyvä alkuviikosta Hirvensalmelle kuvaamaan ohjelmaa.

Nelonen Median kanavajohtaja Ville Toivonen uskoo tämänvuotisen seitsikon olevan olevan upea kombo.

Uudella kaudella mukana ovat Mikael Gabriel, Chisu, Hector, Suvi Teräsniska, Lauri Tähkä, Anna Puu ja Mikko Kuustonen.

– Tämä seitsemän artistin upea kombo – erilaiset taustat, biisit, musiikkigenret ja persoonat – on ohjelman suola, ja iskee ihan kaiken ikäisiin katsojiin, Toivonen sanoo Nelosen tiedotteessa.

Uudella kaudella kappaleita löytyy viiden vuosikymmenen ajalta vuodesta 1966 vuoteen 2016 saakka eri musiikkigenreistä.

– Onhan se mielenkiintoista odottaa, miltä kuulostaa 2009 debyyttilevynsä tehneen Mikael Gabrielin biisi esimerkiksi Hectorin tulkitsemana. Hectorin ensimmäisestä levystä on puolestaan jo 50 vuotta, Toivonen sanoo.

Jokaiselta Vain elämää -tähdeltä pieni paljastus

Jokainen Vain elämää -tähti paljasti hieman yhdestä valitsemastaan kappaleesta.

– Hectorin tuotanto on huikea. Oli vaikea valita, mutta loppujen lopuksi löysin. Miten tämän nyt sanoisin, etten paljasta liikaa, Chisu huolehtii ja jatkaa.

– Sanotaanko niin, että en halunnut, että päivästä tulee liian synkkä”, Chisu muotoilee.

Osa tähdistä tunnustaa biisivalintojen olleen vaikeita. Suvi Teräsniska löysi monta kiinnostavaa kappaletta Anna Puun tuotannosta.

– Annalta valitsin kauniin, kauniin rakkauslaulun, Suvi vinkkaa.

Myös Mikael Gabriel innostui rakkaudesta.

– Mikko Kuustonen, tosi juustonen biisi tulee, Mikael Gabriel vinkkaa.

Videolla jokainen tähti paljastaa pienen asian yhdestä kappaleesta, jonka he ovat valinneet esitettäväkseen tulevalla Vain elämää -kaudella.

Vain elämää syksyllä Nelosella.

Heidät on nähty Vain elämää -ohjelman aiemmilla kausilla:

 

 

 

 

Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Vain elämää -ohjelman viides kausi alkaa Nelosella syyskuussa 2016.

Vain elämää -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella esiintyivät Erin, Neumann, Cheek, Jonne Aaron, Jari Sillanpää, Kaija Koo ja Katri Helena. Ohjelma palkittiin viihde- ja musiikkiohjelmien Kultaisella Venlalla.

Toisella tuotantokaudella nähtiin Jukka Poika, Anna Abreu, Juha Tapio, Maarit Hurmerinta, Pauli Hanhiniemi, Ilkka Alanko ja Laura Närhi.

Kolmannella kaudella esiintyivät Toni Wirtanen, Elastinen, Paula Koivuniemi, Vesa-Matti Loiri, Paula Vesala, Samuli Edelmann ja Jenni Vartiainen.

Neljännellä kaudella nähtiin Pave Maijanen, Ville Galle, Maija Vilkkumaa, Anssi Kela, Sanni, Antti Tuisku ja Vicky Rosti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?