Teuvo Hakkarainen ei ole käynyt koskaan eduskunnassa - Vaalit 2011 - Ilta-Sanomat

Persukansanedustaja paljastaa: Kotona ei tv:tä, ei radiota

Perussuomalaisten tuore kansanedustaja Teuvo Hakkarainen ei ole koskaan aiemmin käynyt eduskunnassa eikä hänellä ole kotonaan televisiota eikä radiota.

21.4.2011 16:26

Viitasaarella toimiva sahuri kertoo avoimesti kansanmiehen taustastaan paikallislehti Viitasaaren Seudun haastattelussa.

- Millaistahan siellä eduskunnassa on, oletteko käyneet? Hakkarainen tiedusteli maanantaina omalta lähipiiriltään, joka oli kokoontunut juhlimaan yllätyskansanedustajaa tämän työpaikalle Haka-Woodin sahalle.

Hakkarainen paljastaa myös, kuinka yritti turhaan nukkua vaali-iltana.

Perheyrityksessään normaalisti 12-14-tuntisia päiviä tekevä sahuri katsoi ennakkoäänestyksen tulokset työpaikallaan ja lähti sitten kotiin kaikessa rauhassa aikomuksenaan nukkua.

Puhelimet alkoivat kuitenkin soida ja lopulta Hakkarainen sai puhelimesta tiedon myös läpipääsystään: yksin asuvalla tuoreella kansanedustajalla kun ei ole kotonaan televisiota eikä radiota.

Hakkaraisella on kuitenkin internetissä omat kotisivunsa, joten tietokoneella työskentely näyttää olevan miehelle tuttua.

Kotisivuilta käy ilmi, että yksi hänen tunnuslauseistaan oli "ei euroakaan luikurimaiden tukemiseen".

Hakkarainen sai Keski-Suomesta tarkistuslaskennan mukaan yhteensä 3371 ääntä, joista vain reilun kymmeneksen omasta kotikaupungistaan Viitasaarelta.

- Viitasaaren äänimäärä on suhteessa pieni. En tehnyt täällä niin paljon (kampanjaa), tai sitten on semmoinen maine, mies puntaroi Viitasaaren Seudun haastattelussa.

Luitko jo nämä?