Eduskuntavaalit 2011: Ylen vaalitentti: Jutta Urpilainen ja Timo Soini syyttivät keskustaa pelottelusta - Vaalit 2011 - Ilta-Sanomat

Oppositio: Keskusta pelottelee äänestäjiä

Puoluejohtajien viimeisessä tv-tentissä nähtiin myös lyhyt kiista eurotaloudesta - vaikka aihe hukkuikin muiden aiheiden joukkoon tentin edetessä.

SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen.­

14.4.2011 23:11

SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen ja perussuomalaisten Timo Soini syyttivät keskustaa perusteettomasta äänestäjien pelottelusta.

Urpilainen ja Soini saivat ottaa kantaa keskustan puoluesihteerin Timo Laanisen väitteeseen, jonka mukaan oppositio on saanut aikaan korkojen nousun vastuuttomilla vaalipuheillaan.

Soini piti täysin vastuuttomana sitä, että keskustan kansanedustaja Mika Lintilä on väittänyt radiossa opposition vaarantavan Suomen tavoitteet EU:n maatalousneuvotteluissa.

Urpilainen katsoi Laanisen puheiden kielivän keskustan hädästä. Hän sanoi SDP:n olevan suomalaisen veronmaksajan asialla yrittäessään käydä samaa keskustelua, jota asiantuntijat ja media muualla Euroopassa käyvät.

Keskustan puheenjohtaja Mari Kiviniemi sanoi, että kyse on puoluesihteerin kannanotosta. Hän muistutti kuitenkin, että Suomen koroissa näkyy lievää nousua.

Luitko jo nämä?