Eduskuntavaalit 2011: Arja Karhuvaaran vanha vaalimainos pyöri vahingossa MTV3:lla - Vaalit 2011 - Ilta-Sanomat

Vanha vaalimainos pyöri vahingossa MTV3:lla - "Ei tällaista voi sattua!"

Kansanedustaja Arja Karhuvaara (kok) ihmetteli maanantaiaamuna, miksi hänen neljän vuoden takainen vaalimainoksensa näkyy televisioruudussa.

Arja Karhuvaara harmittelee mainosmokaa.­

4.4.2011 16:11

Karhuvaaran mukaan vanha mainos ehti pyöriä MTV3:lla neljä kertaa.

- Huomasin sen aamulla, kun avasin television ja aloin odottaa mainostani. Soitin MTV3:lle ja ilmoitin, että nyt äkkiä mainos pois sieltä. Mainoksen poistamisessa meni kuitenkin aikaa, kun paikalla ei ollut aamulla ketään sellaista, joka osaisi tehdä sen, Karhuvaara sanoo IS:lle.

Karhuvaaran mukaan mainosmoka ei kuitenkaan ollut MTV3:n syy.

- Mainoksen tuottajafirma ei ollut toimittanut ajoissa materiaalia MTV3:lle. En tiedä vielä syytä siihen. Haluan siitä kirjallisen selvityksen.

- Omituinen sattuma - ei tällaista voi sattua, Karhuvaara päivittelee.

Karhuvaaran kannalta ikävintä on se, että mainoksessa näkyi väärä äänestysnumero.

Helsingin vaalipiirissä ehdolla olevan Karhuvaaran tämänvuotinen äänestysnumero on 74, kun se edellisissä vaaleissa oli 136.

Jos Karhuvaaraa yrittää äänestää mainoksessa näkyneen numeron mukaan, menee ääni perussuomalaisten Kristina Ljungqvistille.

Tapauksesta kertoi ensimmäisenä Iltalehti nettisivuillaan. MTV3:n varatoimitusjohtaja Heikki Rotko sanoo lehdelle, että tuotantoyhtiön olisi pitänyt toimittaa mainosnauha kanavalle tostaina, mutta se tuli perille vasta tänään. Uusi mainos ilmestyy ruutuun tiistaina.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?