Heinäluoman kiivas hyökkäys: "Soini vahvasti vihreiden jäljillä" - Vaalit 2011 - Ilta-Sanomat

Heinäluoman kiivas hyökkäys: "Soini vahvasti vihreiden jäljillä"

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Eero Heinäluoma ryöpyttää perussuomalaisten Timo Soinia jatkuvasta takinkääntelystä euromaiden tuesta.

Kansanedustaja Eero Heinäluoma eduskunnan kyselytunnilla 10. maaliskuuta 2011.­

28.3.2011 12:43

Heinäluoma huomauttaa blogissaan Soinin torjuneen Ylen puoluejohtajapaneelissa täysin lisätuen vaikeuksissa oleville euromaille.

Sittemmin hän on sanonut, että asiasta pitää vaalien jälkeen hakea kompromissia ja palannut jälleen vastustavalle kannalle.

Heinäluoma hämmästelee sitä, että Soini tarjosi maanantaina Ylen haastattelussa ratkaisuksi, että perussuomalaiset saisivat äänestää eduskunnassa hallitusrintamassa euromaiden tukea vastaan.

- Soini on vahvasti vihreiden jalanjäljillä. Hehän istuivat kuin tatti kaksi ydinvoimalupaa eduskuntaan tuoneessa hallituksessa - kunhan saivat itse sanoa olevansa vastaan. Soinin periaatteella hallitukseen voidaan oikeastaan ottaa kaikki puolueet: hallitus esittää mitä esittää ja eduskunnassa kukin puolue äänestää mitä äänestää, Heinäluoma kertoo blogissaan.

- Kuperkeikkaa tulee Soinilta nyt niin lujaa, että niskat ovat vaarassa. Voihan tietysti olla niinkin, että perussuomalaisten eurotukikanta riippuu siitä sattuuko päätöksenteko parilliseksi tai parittomaksi päiväksi, Heinäluoma naljailee.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?