Frederik saamassa taas pakit - nyt tältä puolueelta

Julkaistu:

Laulaja Ilkka Sysimetsä eli Frederik on vaarassa jäädä ilman eduskuntavaaliehdokkuutta tämän kevään eduskuntavaaleissa.

Frederik kertoi maanantaina IS:lle, että hän haluaisi olla kristillisdemokraattien ehdokkaana, mutta hänen paikkansa on epätodennäköinen.

Aiemmin Frederik sai kenkää perussuomalaisilta.

- Meillä on nyt tulossa niin vahva ehdokaslista, ettei Reetu näillä näkymiin mahdu meidän listaan Helsingissä, kertoo kristillisdemokraattien Helsingin piirin puheenjohtaja Mikko Rekimies.

Frederik haluaisi Helsinkiä innokkaammin edokkaaksi Uudeltamaalta, koska katsoo saavansa sieltä enemmän ääniä.

- Hänen ehdokkuutensa ei ole mahdollista, koska listamme on täynnä. Kaikki ehdokkaat on jo nimetty, eikä Frederik ole ollut keskusteluissamme ajankohtainen. Hän myöhästyi, koska ei ole ollut meihin aiemmin yhteydessä, sanoo kristillisdemokraattien Uudenmaan piirin toiminnanjohtaja ja vaalipäällikkö Niklas Andersson.

Kristillisdemokraattien kansanedustajana Frederik muuttaisi puoluetta.

- Kristillisdemokraatit on tunnettu puolue, joka sai nokilleen homo- ja lesbokeskustelussa. Nyt haluaisin korjata puolueen möhläyksiä ja muuttaa kristillisdemokraatit nykyaikaiseksi puolueeksi ottamalla erilaiset ihmiset huomioon. Kristillisdemokraateista on tehtävä moderni puolue muiden puolueiden joukkoon niin, että peruskonservatiivisuus lähtee puolueesta pois, sanoo Frederik IS:lle.

Ota kantaa

Onko puolueella väliä, jos ehdokas muuten miellyttää sinua?

Kyllä 20% Ei 80%
Ääniä yhteensä 12575

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt