Urheilulehti: Fitnessiä ravistelevat doping ja syömishäiriöt - suurin uhka on kuitenkin some

Tuoreessa lehdessä pureudutaan myös sääntöuskovaiseksi itseään kuvaavaan Olli Rausteen tarinaan.

Tämän viikon Urheilulehden kansijuttu on pyhitetty fitnessille ja sen lieveilmiöille. Janette Karvonen sairasti syömishäiriötä viisi vuotta fitnesskisojen jälkeen. Myös doping on lajissa yleistä. Fitnessin suurin vaara piilee kuitenkin somessa ja siinä miten se vaikuttaa meihin kaikkiin.

Sääntöuskovaiseksi itseään kuvaava Olli Rauste on noussut ”sivutyönään” merkittäväksi urheiluvaikuttajaksi Suomessa. Nyt Rauste kertoo, miksi hänen nimensä yleensä mainitaan, kun urheilussa lentää syytöksiä puolin tai toisin.

Päättynyt maastohiihtokausi oli varsinkin miesten puolella norjalaisten juhlaa. Suomalaisten kausi sujui alavireisesti. Trendiin ei ole luvassa muutosta, kertoo asiantuntija Harri Kirvesniemi joka niputtaa päättyneen kauden Urheilulehden lukijoille.

SM-liigan pelillisessä evoluutiossa on menty voimallisemmin odottelusta aloitteellisuuteen, mikä näkyy tämän kevään pudotuspeleissä. Suuntaa näyttävät suurimmat mestarisuosikit Tappara ja Ilves.

Jääkiekko on muuttunut paljon 30 vuodessa. NHL:ssä maalimäärät ovat taas lähteneet nousuun, mutta Teemu Selänteen unohtumattoman tulokaskauden saldo on jäänyt kaikilta kauas tavoittamattomiin.

Valioliigassa on edessä hurja kevät. Kaksi taistelee mestaruudesta, neljä joukkuetta kahdesta europaikasta ja peräti yhdeksän joukkuetta säilymisestä sarjassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita