Urheilulehti: Ottaako Reetta Hurske omansa Istanbulin EM-halleissa?

Tuore lehti ottaa yleisurheilun EM-hallit vastaan henkilöjutuilla ja analyyseilla.

2.3. 8:45

Tämän viikon yleisurheilun EM-hallikilpailut ovat vallanneet tuoreen Urheilulehden kannen, ja hyvästä syystä. Suomalaisilta on lupa odottaa menestystä Istanbulissa.

Reetta Hurske on hallinnut tänä talvena eurooppalaista aitajuoksua. Se lupaa huimia asioita niin EM-halleihin kuin ensi kesäksikin.

EM-hallien toinen suomalaissuosikki on ulkoratojen hallitseva Euroopan mestari Wilma Murto. Valmentaja Jarno Koivunen kertoo, miten Murto voisi hypätä seipään ME:n. Mutta hän ei kerro, missä naisen rajat kulkevat.

Lisäksi lehdessä on analyysit Suomen joukkueen urheilijoista ja kattava kisaohjelma.

Kati Kivimäki ei ajatellut sukupuolellaan olevan merkitystä ennen kuin hän aloitti SM-liigan toimitusjohtajana. Alle vuoden pestin aikana on tapahtunut paljon – mutta mikä on se muutos, jota sarja haki, kun se palkkasi lajin ulkopuolelta tulevan ammattijohtajan?

Kimmo Kapanen johtaa piskuista Timrå IK:ta Ruotsin pääsarjassa. Kapasen hymy ei hyydy, vaikka putoamispeikko kummittelee joka vuosi.

Olli Määttä, 28, on selättänyt syövän, juhlinut kahta Stanley Cupia ja tienannut kaikessa hiljaisuudessa lähes 30 miljoonaa dollaria.

Fredrik Jensenin ura ei ole kulkenut kolhuitta. Nyt keskikenttämies on terve ja valmis rakentamaan uutta FC Augsburgia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita