Urheilulehti: Miten keihäänheittäjä Seppo Rädystä tuli maan johtava urheilubrändi?

Tuore vie lukijat Las Vegasiin ja Tampereelle.

26.1. 8:00

Vihaisesta ja vastentahtoisesta Seppo Rädystä tuli yksi Suomen tunnetuimmista ja rakastetuimmista urheilijoista. Miten niin pääsi käymään? Toimittaja Joonas Kuisma otti selvää.

Agentit käyvät rajua kilpailua Suomen kovimmista kiekkolahjakkuuksista. Monet toimijat noudattavat sääntöjä kuuliaisesti, mutta osa sortuu vilpillisiin keinoihin. Lahjominen, voitelu ja tuputtaminen alkavat pelaajien ollessa vasta 13–14-vuotiaita.

Las Vegas Stripiltä voi olla vaikea löytää mitään aitoa, mutta uskokaa tai älkää – Vegasista löytyy selviä kiekkopitäjän merkkejä. Näin kertoo uhkapelikaupungissa vieraillut NHL-kirjeenvaihtajamme Tommi Koivunen.

Mikael Seppälä on Tapparan ja Leijonien luottopakki ja maailmanmestari, jota harva suuresta yleisöstä tuntee, mutta ilman hänen kaltaisiaan ei pärjää yksikään huippujoukkue.

Kansallisen kärjen tuntumaan talvisodan kynnyksellä noussut hiihtäjä Uuno Tilli katosi salaperäisesti kesäkuussa 1944. Kersantti ehdittiin leimata rintamakarkuriksi, teloituksestakin huhuttiin.

Jalkapallon siirtomarkkinoilla on nostanut päätään uusi trendi. Yhä useampi alle 30-vuotias huippupelaaja kuluttaa sopimuksensa loppuun ja vaihtaa maisemaa ilman siirtokorvausta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita