Urheilulehti: Vakavarainen seura romahti konkurssin partaalle – Mitä tapahtui RoPSin rahoille?

Tuoreessa lehdessä pureudutaan myös seurafuusioihin, HJK:n Euroopan liigan vastustajiin ja Pekka Rautakallion tarinaan.

8.9.2022 7:30

Elämme kovia aikoja, eikä urheilu ole tässä poikkeus. Rahat ovat seuroissa tiukalla. Taloudellinen ahdinko voi johtaa ikäviinkin ratkaisuihin. Seurafuusio on monelle kirosana, josta ei seuraa mitään hyvää. Fuusio lienee yhä useammalle seuralle kuitenkin tulevaisuudessa pakon sanelema pelastuskeino.

Urheilulehti selvitti, miten vakavarainen jalkapalloseura RoPS ajautui konkurssin partaalle. Tarinassa on paljon tuttuja piirteitä suomalaisesta seuratoiminnasta.

HJK sai jalkapallon Euroopan liigassa mielenkiintoisen lohkon. Esittelemme tuoreessa lehdessä Klubin vastustajat.

Pekka Rautakallio nousi vähävaraisesta perheestä ja Kokemäenjoen jäältä kotimaisen kiekkoilun supertähdeksi ja yhdeksi kaikkien aikojen puolustajaksi.

Rikostarinoita urheilusta -juttusarjassa on vuorossa Oscar Pistoriuksen tapaus. Pistorius oli uransa huipulla, kun hän päätyi kylmäävään tekoon. Jutussa kerrotaan, miten moninkertaisesta paralympiavoittajasta tuli murhaaja.

Sensaatiomaisesti suosikit selättänyt Alajärven Ankkurit nousee miesten Superpesikseen. Perinneseuran arki pääsarjassa tulee olemaan kuitenkin karu kentällä ja sen ulkopuolella. Tuliko täyttymys etuajassa?

Arsenal johtaa kuuden kierroksen jälkeen Valioliigaa. Mitkä ovat syyt hyvien otteiden taustalla ja voiko joukkue taistella aidosti jopa mestaruudesta?