Urheilulehti: Mika Ahola eli aina täysillä – kuin tietäen, että kaikki loppuu liian pian - Urheilulehti - Ilta-Sanomat

Urheilulehti: Mika Ahola eli aina täysillä – kuin tietäen, että kaikki loppuu liian pian

Tuoreessa lehdessä käsitellään myös Suomen urheilun eettisen keskuksen rahoitusta sekä kerrotaan, mistä Finnpanelin tv-katsojaluvut tulevat.

13.1. 7:30

Enduromestari Mika Aholan yllättävästä kuolemasta on kulunut tasan kymmenen vuotta. Ahola eli aina täysillä, positiivisella asenteella ja joka hetkestä nauttien. Aivan kuin hän olisi aavistanut, että kaikki loppuu liian aikaisin. Tämän viikon Urheilulehden kansijutussa käydään läpi Aholan elämää ja kuolemaa.

Suomen urheilun eettisen keskuksen tilanne on hankala. Suekin pitäisi vastata tehokkaasta dopingtestauksesta, mutta yhä enemmän sitä työllistävät erilaiset ahdistelutapaukset – eikä julkista rahaa ole tulossa lisää.

Finnpanelin julkaisemia lukuja suomalaisten television katselusta seurataan tarkkaan ja urheilulajeja jopa arvotetaan katsojamäärien perusteella, mutta voiko lukuihin luottaa?

Presidentin mukaan nimensä saanut Ukko-Pekka Luukkonen on NHL:n seuraava suomalainen huippuvahti.

Cory Murphy tuli Suomeen 2001. Sen jälkeen hän ehti kokeilla rahkeitaan SM-liigan lisäksi SHL:ssä, NL:ssä, KHL:ssä, NHL:ssä ja MM-kisoissa ennen kuin päätyi opettamaan puolustuspelaamista HIFK:n pelaajille.

Lisäksi arvioimme tuoreessa lehdessä manner-Euroopan suurten sarjojen – Bundesliigan, La Ligan ja Serie A:n – kevätkauden asetelmia.

Sisältöä ei ole vielä haettu