Urheilulehti: Huomattava osa valmentajista kärsii työuupumuksesta – pahimmillaan se vie ambulanssiin - Urheilulehti - Ilta-Sanomat

Urheilulehti: Huomattava osa valmentajista kärsii työuupumuksesta – pahimmillaan se vie ambulanssiin

29.4. 7:30

Lähes neljäsosa huippu-urheilun valmentajista kärsii työuupumuksesta, väittää tutkija. Intohimoinen suhtautuminen työhön, sekava rooli ja ympäripyöreät päivät vievät pahimmillaan ambulanssiin. Tuoreessa Urheilulehdessä asiasta puhuu juniorivalmentaja ja urheilujohtaja Joonas Naava, joka ajautui keväällä 2018 totaaliseen ylirasitustilaan.

Olympiakomiteassa joukkuepelien lajiryhmävastaavana toimiva Lauri Hakala korostaa Mitri Pakkasen jutussa sääntöjen ja auktoriteettien merkitystä pehmeiden arvojen rinnalla nykyvalmennuksessa.

Kun matkustaa Qatariin saadakseen vastauksia kysymyksiin jalkapallon MM-turnauksen rakennusprojektien työoloista, keksii vain enemmän kysyttävää. Amnesty International onneksi vastaa. Myös kysymykseen siitä, pitäisikö MM-turnausta boikotoida urheilijana tai katsojana.

Olli Jokinen johtaa Mikkelin Jukureissa uudenlaista hanketta, jonka paluumuuttaja uskoo mullistavan ja myllertävän koko SM-liigan pelikenttää.

Jesse Puljujärvi halusi uuden alun NHL:ssä, ja sen hän myös sai. Pelipaikka löytyy nyt Edmontonin ykkösketjusta. Kaukalon ulkopuolellakin arki maistuu.

Jääkiekon ensimmäinen ammattilaissarja sai alkunsa Michiganin suomalaisseuduilta.

Valioliigan ja Championshipin rajapintaan on muodostunut hissiseurojen kasti. Norwich yrittää hissistä pois ylimmässä kerroksessa, mutta se on kestävän toimintastrategian seuralle vaikea tehtävä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Sisältöä ei ole vielä haettu