Urheilulehti: SM-liiga kuvastaa jääkiekon omalakista asemaa – suljetussa sarjassa suljetaan tarvittaessa myös suut - Urheilulehti - Ilta-Sanomat

Urheilulehti: SM-liiga kuvastaa jääkiekon omalakista asemaa – suljetussa sarjassa suljetaan tarvittaessa myös suut

Tämän viikon lehden hahmoja ovat mm. maailman tehokkain jalkapalloilija ja lähellä kuolemaa käynyt kilpa-ajaja Jussi Varjosaari.

15.4. 8:36

Tuoreen Urheilulehden kannen on vallannut jääkiekon SM-liiga, mutta ei välttämättä niistä syistä kuin Suomen suurin ammattilaissarja haluaisi. SM-liiga kuvastaa räikeästi lätkän omalakista asemaa suomalaisessa urheilussa. Suljetussa sarjassa suljetaan tarvittaessa myös suut. Jääkiekkotoimittaja Sami Hoffrén kertoo jutussaan lisää.

Kotimaisen urheilun tarjonta on muutamassa viime vuodessa räjähtänyt käsiin. Se muuttaa tulevaisuudessa koko urheilukenttää, sillä yleisö pirstaloituu jatkossa entistä useamman lajin ja sarjan ympärille. Paikallinen voi nousta taas tärkeäksi.

New York Islanders jahtaa Stanley Cupia uimalla vastavirtaan supertähtivetoisessa ja räiskyvässä NHL:ssä. Se myös jakaa mielipiteitä enemmän kuin yksikään toinen joukkue sarjassa.

Josef Bicanin väitetään olleen maailman kaikkien aikojen tehokkain jalkapalloilija. Kuka Cristiano Ronaldon yhä tilastoissa takanaan pitävä hyökkääjä oli?

Judd Trumpin asema snookerin historian suurimpien joukossa ratkaistaan yhdessä paikassa – Cruciblessa. Turnaus alkaa lauantaina.

Kilpa-autoilija Jussi Varjosaari oli päästä hengestään Nürburgringin ”vihreässä helvetissä”, kun kuluneet eturenkaat räjähtivät pahassa paikassa.

Tuttu brittifutisseura Ipswich katosi keväällä 2019 kahdelta ylimmältä sarjatasolta ensi kertaa sitten kauden 1956–57. Kireä ilmapiiri kiertää Suffolkissa, jossa fanit vaativat omistajaa myymään tyhjäkäynnillä rämpivän seuran.

Sisältöä ei ole vielä haettu