Urheilulehti 46: Unohtakaa Unkari-tappio – näin Huuhkajista tuli ylisuorittamisen mestari - Urheilulehti - Ilta-Sanomat

Urheilulehti 46: Unohtakaa Unkari-tappio – näin Huuhkajista tuli ylisuorittamisen mestari

Tuoreessa lehdessä perehdytään myös jääkiekkokorttien keräilyyn, tenniksen kakkossyötön vaikeuteen ja valitaan veikkausliigakauden parhaat.

12.11. 7:30

Urheilulehden kansi on tällä viikolla hieman erilainen. Sitä koristaa arvokas korttipakka. Jääkiekkokortit ovat keräilijöille intohimo. Vuosikymmenien saatossa haalittuihin kokoelmiin saattaa tupsahtaa harvinaisia aarteita vaikkapa norjalaisvainaan jäämistöstä.

Periaatteessa sen ei pitäisi olla vaikeaa, mutta silti se on yksi urheilun yksi vaikeimmista suorituksista. Kakkossyötön kauheus murtaa toisinaan maailman parhaimpiakin tennispelaajia. Toimittajan Timo Riihentupa avaa ”kauhean kakkosen” anatomian.

Unohtakaa Unkarit ja muut. Jalkapallon A-maajoukkue lopetti tiukkojen otteluiden häviämisen. Jalkapallotoimittaja Saku-Pekka Sundelin kertoo jutussaan, miten Huuhkajista tuli ylisuorittamisen mestari.

Kuinka noviisivalmentaja Andrea Pirlo kykenee kehittämään kokeneita tähtipelaajia vilisevän Juventuksen pelitapaa tarvittavalle tasolle? Vastauksia odotellaan.

Urheilulehti valitsi päättyneen veikkausliigakauden parhaat ja pahimmat. Yllättäjä oli Albion Ademi, pettymys taas RoPS.

Jääkiekkoilija Lauri Korpikoski, 34, on palannut terveysongelmien jälkeen huipulle. TPS:n kapteeni kertoo omin sanoin,mitä puolitoista vuotta kestänyt remontti on vaatinut.

Saksan maajoukkuevalmentaja Toni Söderholm pelkää, mitä maan jääkiekolle käy koronakriisissä, kun hallit ovat kiinni, pelaajat lomautettuina, liiga taloudellisessa umpikujassa – ja hän itse sairastuneena koronaan.

Sisältöä ei ole vielä haettu