Urheilulehti 44: Sebastien Loeb on ralliteiden mysteerimies – nyt suomalaiskuskit kertovat, millainen hän on - Urheilulehti - Ilta-Sanomat

Urheilulehti 44: Sebastien Loeb on ralliteiden mysteerimies – nyt suomalaiskuskit kertovat, millainen hän on

Tuoreessa lehdessä pureudutaan myös salibandyvahtien vaikeutuneeseen työsarkaan.

29.10.2020 7:30

Millainen mies on rallin yhdeksänkertainen maailmanmestari Sebastien Loeb? Tähän kysymykseen haetaan vastauksia tämän viikon Urheilulehdessä.

Mykistävät saavutukset tiedetään, mutta persoonana Loeb on yhä tuntematon. Nyt suomalaiskollegat kertovat, miten hiljainen ja pidetty ranskalaiskuljettaja nousi yhdeksi urheiluhistorian suurimmista mestareista.

Pelin nopeutuminen on asettanut maalivahdit uuden haasteen eteen salibandyssa. Enää ei tolppien väliin istuteta joukkueen suurikokoisinta peittämään laukauksia. Iso olisi hyvä olla edelleen, mutta samalla pään ja kropan täytyy tehdä salamannopeita ratkaisuja – ja niiden pitäisi mennä oikein.

Rintauimari Ida Hulkko ui ISL-uintiliigan läpi kuudessa viikossa Budapestin kuplassa. Kotimaassa hän ei ole tyytyväinen lajin harjoitteluolosuhteisiin.

Toimittaja Pekka Holopainen haastatteli pituushypyn maailmanmestarin Malaika Mihambon. Haastattelussa Mihambo kertoi mittaavansa rajansa myös toisessa armottomassa lajissa, pianonsoitossa.

Helsingin harjoitushallien uumenissa Jokerien junioreita opastaa salaisena pidetty huippuammattilainen. NHL-tähtiä koulinut luisteluvalmentaja Victor Kraatz, 49, uskoo, että hänellä olisi nykyistäkin enemmän annettavaa suomalaiselle jääkiekolle.

Suomen suurimman jalkapalloseuran päävalmentaja Toni Koskela on mysteeri, mutta jälkikäteen mietittynä hänen tiensä HJK:n luotsiksi oli itsestäänselvyys.

Brentfordilla oli sauma muuttaa uudelle stadionilleen historiansa ensi kertaa valioliigaseurana ja pelata Englannin pääsarjaa sitten toisen maailmansodan, mutta kaunis tarina tuhoutui. Tämä ei kuitenkaan lannista seuraa, jonka toimintakulttuuri on esimerkillisen kestävällä pohjalla.

Sisältöä ei ole vielä haettu