Uusi Urheilulehti on nyt irtonumeromyynnissä. - Urheilulehti - Ilta-Sanomat

Keken aurinkolasit, Cantonan kaulukset ja Heikin irokeesi: Urheilulehti pureutuu urheilijoiden tyyliin

Kuvituskuva
Julkaistu: 26.3. 14:45

Uusi Urheilulehti nyt irtonumeromyynnissä.

Irtonumeromyynnissä oleva tämän viikon Urheilulehti pureutuu tyyleihin: siihen, minne suuret persoonat erilaisine tapoineen korostaa persoonallisuutta ovat kadonneet urheilusta – vai ovatko sittenkään?

Kuvituskuva

Jättijutussa haastatellaan muun muassa valkoisista luistimistaan muistettua Ville Leinoa, neonvärisiä nappulakenkiä käyttänyttä Pekka Lagerblomia ja salibandyn puuhelmikulttuurin hyvin tuntevaa Toni Lötjöstä. Myös tutkija Sami Kolamo pääsee kertomaan näkemyksensä kiinnostavasta aiheesta.

Kuvituskuva

Jääkiekossa pohditaan sitä, miksi suomalaisilla nuorilla pelaajilla on niin kova kiire huipulle. Jukka Jalonen ja Ismo Lehkonen sanovat suoraan, että pahimmillaan hosuminen tärkeinä kehitysvuosina voi näkyä myöhemmin uralla.

Kuvituskuva

Jalkapallossa haastatellaan muun muassa veikkausliigavalmentajia, jotka kertovat mitä koronaviruksen aiheuttaman epätietoisuuden vallassa voi tehdä harjoittelun osalta. Mukana on myös Italian jalkapallosuuruuden Roberto Baggion ristiriitainen tarina.

Korisliigassa, lentopallon mestaruusliigassa ja salibandyliigassa tehdään valinnat kauden parhaista, kun pelit päättyivät viruksen takia.

Tutussa Miltä nyt tuntuu -sarjassa esiintyy meloja Pauliina Polet, Poissa parrasvaloista on ”Mr. Squash” Poku Salo ja Elämäni pelit käy läpi uransa lopettanut SaiPa-pelaaja Ville Koho.

Urheilulehti on myynnissä hyvin varustetuissa irtonumeropisteissä ympäri Suomea hintaan 4,90 euroa. Lehden tilausohjeet löydät täältä.