Urheilulehti 12: Onko Suomi koripallomaa? - Urheilulehti - Ilta-Sanomat

Urheilulehti 12: Onko Suomi koripallomaa?

Urheilulehti ilmestyy koronakriisin keskelläkin. Tuoreessa lehdessä käsitellään myös päävammoja.

19.3.2020 7:30

Koronavirus pysäytti urheilumaailman, mutta ei ainakaan vielä urheilujounalismia. Urheilulehti ilmestyy tälläkin viikolla.

Lehden kansijutussa toimittaja Harri Mannonen selvittää, onko Suomi koripallomaa vai ei?

Itä-Saksan nelosliigaseura Babelsberg 03 taistelee natseja ja homofobiaa vastaan, auttaa pakolaisia ja tekee stadionistaan maidottoman sekä hiilineutraalin. Saksan poliittisesti aktiivisin fanikulttuuri syntyi talonvaltaajaskenestä, ja nyt Babelsbergissa parannetaan tietoisesti maailmaa – ja nautitaan välillä jalkapallostakin.

Marina Granovskaiaa kuvaillaan jalkapallon vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi, joka pelaa kovaa peliä siirtomarkkinoilla. Mitä tiedetään hahmosta, joka poseeraa kuvissa Chelsean pelaaja- ja valmennushankintojen vieressä, mutta ei anna lausuntoja medialle?

Juuse Saros on syössyt oppi-isänsä ja lapsuuden idolinsa Pekka Rinteen valtaistuimelta Nashvillessä. Miesten välit eivät ole kuitenkaan kärsineet.

Pirkka Antilasta ja hänen vierestään puhutaan paljon. Kaksi kertaa uupumuksen kokenut Jääkiekkoliiton kilpailupäällikkö saa nyt kertoa, miksi hänen työnsä ei aina miellytä kaikkia.

Toni Toivonen, 22, sai iskun päähänsä A-juniorien jääkiekko-ottelussa puolitoista vuotta sitten. Hänen elämänsä ei ole ollut sen jälkeen entisellään.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Sisältöä ei ole vielä haettu