Urheilulehti 2: Urheilijoiden hyysääminen armeijassa loppui - Urheilulehti - Ilta-Sanomat

Urheilulehti 2: Urheilijoiden hyysääminen armeijassa loppui

Tuoreessa lehdessä vieraillaan myös Englannin sunnuntailiigan 82-kenttäisessä kodissa ja jututetaan hiihtolegenda Vegard Ulvangia.

9.1.2020 7:00

Urheilulehden kansi on tällä viikolla maastokuvioinen. Urheilijoiden hyysääminen armeijassa on loppunut. Viranomaiset ilmoittavat, että kirkkaimmat tähdetkin joutuvat jatkossa tekemään täyden työn sotilastutkintonsa eteen. Toimittaja Timo Riihentupa pureutuu jutussaan muutoksen syihin ja seurauksiin.

Hackney Marshes on 82 jalkapallo-, rugby- ja krikettikenttää sisältävä valtava alue Lontoossa. Kentillä ei anneta armoa, sillä amatööritiimit ottavat joka tilanteen hyvin tosissaan. Kirjeenvaihtajamme Lari Seppinen kävi tutustumassa sunnuntailiigan kotiin, jossa muta tarttuu vielä kengänpohjiin ja peliasuun.

NBA:ssa kaikki on suurta – myös pelaajat. Katsojat tosin tietävät, etteivät julkisuuteen ilmoitetut luvut tähtien pituuksista ole aina pitäneet paikkaansa. Nyt liigassa on päätetty, että valehtelu saa loppua, ja seuraukset ovat entistä hämmentävämpiä. Osa pelaajista, kun paljastui virallisissa mittauksissa ilmoitettua pidemmiksi.

Toimittaja Pekka Holopainen tapasi Tour de Skillä hiihtäjälegenda Vegard Ulvangin. FIS:n maastohiihtokomitean puheenjohtaja toivoisi Tourille loivempaa loppunousua.

Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho ovat heittämällä kaikkien aikojen suomalainen tutkapari NHL:ssä. Tätä mieltä on NHL-kirjeenvaihtajamme Ville Touru.

Sisältöä ei ole vielä haettu