Urheilulehti 47: Onko Suomen F1-osakilpailu haihattelua vai totta jo 2020-luvulla? - Urheilulehti - Ilta-Sanomat

Urheilulehti 47: Onko Suomen F1-osakilpailu haihattelua vai totta jo 2020-luvulla?

Kuvituskuva
Julkaistu: 21.11. 7:00

Miksi nuoret urheilijat muuttivat kotoa? Millaista on naisfutiksen arki? Miksi NBA-tähdet pelaavat omaan pussiin? Mihin Huuhkajien tämänhetkinen pelaaminen riittäisi EM-kisoissa. Tuore numero tarjoaa vastauksen näihin ja moneen muuhun kysymykseen.

Iitissä on tarkoitus järjestää ensi vuonna moottoripyöräilyn kuninkuusluokan MotoGP:n osakilpailu. Tuleeko joskus päivä, jolloin radalla ajetaan formula ykkösiä? Monet pitävät ajatusta Suomessa järjestettävästä F1:sten osakilpailusta haihatteluna, mutta onko se sitä? Toimittaja Jelena Leppänen otti selvää.

Kuvituskuva

Huippu-urheilijaksi kehittyminen vaatii uhrauksia. Moni nuori urheilija ei voi yltää lajinsa huipulle asumalla kotipaikkakunnallaan. Kolme lajinsa lupausta kertoo tuoreessa lehdessä, miten ja miksi he lähtivät.

Kuvituskuva

Naisten arvokisaotteluiden täydet stadionit ja juhlivat fanijoukkiot kertovat tarinaa eurooppalaisesta naisfutisbuumista. Totuus on kuitenkin toisenlainen. Toimittaja Johanna Nordling vie jutussaan lukijat matkalle naisten Bundesliigan joukkueiden arkeen.

Kuvituskuva

Wayne Brown ihastutti vuosikymmenen vaihteessa Veikkausliigassa. Britti matkusti jalkapallon perässä Suomen lisäksi myös Australiaan, mutta perhe toi reissumiehen lopulta takaisin Englantiin. Toimittaja Lari Seppinen tapasi Brownin Lontoossa.

Kuvituskuva

Miksi NBA:n tähtipelaajat pelaavat omaan pussiin, valuvat hitaasti puolustukseen ja viis veisaavat joukkueen edusta? Näin kysyy Harri Mannonen jutussaan ja vastaa: koska NBA on tähtien, ei valmentajien sarja.

Tuoreessa lehdessä pureudumme myös Kärppien edistykselliseen alivoimaan.

Ottelupallossa toimittaja Lari Vesander arvioi Huuhkajien kisakuntoa. Joukkueen pelaaminen riitti historialliseen kisapaikkaan, mutta mihin se riittäisi kisoissa?

Tutustu Urheilulehden sisältöön