Tämä kaikki uudessa Urheilulehdessa – Huuhkajien värikkäät ylä- ja alamäet, Bostonin musta surma, jenkkifutiksen eurovalloitus ja paljon muuta - Urheilulehti - Ilta-Sanomat

Tämä kaikki uudessa Urheilulehdessa – Huuhkajien värikkäät ylä- ja alamäet, Bostonin musta surma, jenkkifutiksen eurovalloitus ja paljon muuta

Kuvituskuva
Julkaistu: 14.11. 7:00, Päivitetty 13.11. 11:42

Urheilulehti ilmestyy normaalisti postilakosta huolimatta. Jos et saa lehteä, tästä artikkelista löytyy näköislehden osoite.

Maailman toiseksi vanhin urheiluaiheinen julkaisu, Ilta-Sanomien urheilutoimituksen kasaama Urheilulehti keskittyy tämän viikon numerossa jalkapallon A-maajoukkueeseen.

Kuvituskuva

Kun historiallinen lopputurnauspaikka on yhden Liechtenstein-voiton päästä, UL perehtyy siihen, miksi Markku Kanervan valmentaman ryhmän menestys on ollut aiempia yrittäjiä parempaa. Asiaan ottavat kantaa niin IS:n jalkapalloasiantuntija Marko Rajamäki kuin entinen A-maajoukkueluotsi Martti Kuusela.

Selityksiä löytyy: Rajamäki näkee, että joukkueena puolustaminen, oman rangaistusalueen suojelu ja tiivis keskikentän keskusta toimivat kivijalkana Huuhkajien tielle kohti 24 joukkueen EM-kisoja. Kuusela puolestaan korostaa Roy Hodgsonin ja kumppanien tärkeää taustatyötä takavuosina.

Kuvituskuva

Huuhkajaspesiaali ei jää tähän, sillä A-maajoukkuetta vuosikymmeniä seuranneet Janne Kosunen ja Petri Lahti ovat koonneet väkevimmät muistonsa paikan päällä nähdyistä peleistä. Mukana ovat hämmästyttävät voitot muun muassa Turkista ja Portugalista, dramaattinen Saksa-tasapeli mutta myös Andorra-katastrofi ja paljon muuta.

Kuvituskuva

Jääkiekossa NHL-kirjeenvaihtaja Ville Touru perehtyy Boston Bruinsin mustaan surmaan, jota ylistetään sarjan parhaaksi vitjaksi.

Kuvituskuva

Reportaasiosuudessa Lontoon-kirjeenvaihtaja Lari Seppinen vierailee NFL:n ottelussa Lontoon Wembleyllä. Hän ottaa jutussa selvää, millä eväin jenkkifutis yrittää valloittaa brittien sydämet.

Mikäli et saa tilaajana Urheilulehteä postilakon vuoksi, voit lukea julkaisun näköislehtenä täältä.

Tutustu Urheilulehden sisältöön