Urheilulehti 44: Törkypelaajan täyskäännös – haluaa tappelut pois jääkiekosta - Urheilulehti - Ilta-Sanomat

Urheilulehti 44: Törkypelaajan täyskäännös – haluaa tappelut pois jääkiekosta

Lehden hahmoja ovat Ben Blood, Tammy Abraham, Ola Lindgren ja Olli Juolevi.

31.10.2019 7:30

Tuoreen lehden kannessa hymyilee Ben Blood. Kookas jenkkipuolustaja on tullut tunnetuksi törkytaklauksista ja kaukalorähinöistä, mutta toimittaja Timo Riihentuvan jutussa hänestä paljastuu toisenlainen puoli. Blood kertoo muun muassa haluvansa poistaa tappelut jääkiekosta kokonaan.

Tammy Abraham oli alakouluikäisenä haltioissaan, kun Didier Drogba nappasi hänet kyytiinsä ja vei treenikentälle. Nuori hyökkääjä on kasvanut nyt pettymysten kautta idolinsa jalanjäljille: Chelsean ykköstykiksi ja Valioliigan maalipörssin kärkikahinoihin. Kirjeenvaihtaja Lari Seppinen kertoo Abrahamin tarinan.

Suomen Kolmosesta ei ole niin pitkä matka Afrikan MM-karsintoihin kuin voisi luulla. Vantaalla varttunut Ahmed Said Ahmed sai yllätyskutsun Somalian jalkapallomaajoukkueeseen ja päätyi tekemään saman tien historiaa. Toimittaja Mikko Knuuttila tapasi Said Ahmedin.

Käsipallomaajoukkueen uuden päävalmentajan CV hämmentää. Mikä ihme sai legendaarisen Ola Lindgrenin tarttumaan Suomen tarjoukseen? Toimittaja Pekka Holopainen otti selvää.

NHL:ään varattiin vuonna 2016 suomalaislupaukset numeroilla 4 ja 5. Heistä kumpikaan ei pelaa sarjassa. Toisesta heistä, Jesse Puljujärvestä, tiedetään lähes kaikki, toisesta ei juuri mitään. Mihin katosi Olli Juolevi?

Ott Tänak päätti jo lopettaa uransa kauden 2012 jälkeen. Nyt hän on maailmanmestari. Toimittaja Janne Aittoniemi kertoo virolaisen tarinan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Sisältöä ei ole vielä haettu